آیا می دانستید با استفاده از شکلات می توانید از ابتلایتان به پارکینسون پیشگیری کنید. کارشناسان در جدیدترین تحقیقات خود دریافتهاند مصرف شکلات میتواند سبب مهار و عدم ابتلا به بیماری پارکینسون در مبتلایان و افراد در معرض خطر شود. گفتنی است، مصرف روزانه شکلات میتواند مانع از حرکت غیر ارادی اندامهای بدن شود. بررسیها نشان میدهند، کاکائو دارای مادهای است که سبب افزایش آزادسازی ماده شیمیایی دوپامین دربدن میشود. براساس تحقیقات وجود دوپامین علائم بیماری پارکینسون را کاهش میدهد. بیماری پارکینسون با از دست دادن سلول های عصبی در بخشهایی از مغز که مسئول تولید دوبامین است، سبب بر هم زدن خوردن هماهنگی بین اعضای بدن و بروز لرزش های غیر ارادی میشود. در عوض مصرف کاکائو می تواند با افزایش تولید دوپامین سبب برقراری هماهنگی بین اعضای بدن شود. بیماری پارکینسون در صورت عدم درمان و پیشرفت بیماری میتواند منجر به بروز صدمات مختلف در فرد و در نهایت مرگ افراد شود. مصرف شکلات بویژه شکلات تلخ همچنین میتواند سب کاهش بیماریهای قلبی، گرفتگی عروق، افزایش سرعت رشد مو، لطافت پوست، افزایش خونرسانی به اعضای بدن و همچنین کاهش ابتلا به بیماری آلزایمر و زوال عقل شود. مصرف شکلات همچنین به دلیل ترشح هورمون های ایجاد کننده نشاط مانع از بروز افسردگی و یا مشکلات ضعف اعصاب در افراد میشود. در عین حال پزشکان توصیه میکنند افراد در صورت وجود حساسیت به کاکائو و یا ترکیبات بکار رفته در شکلات های صنعتی از مکمل های جایگزین استفاده کنند. ابتلا به بیماری پارکینسون علل ناشناخته دارد اما استرس و ضعف سیستم ایمنی بدن در ابتلا به آن موثر است.