فرنی دسری مقوی برای افطار

شروع موضوع توسط Nazanin ‏29/6/15 در انجمن آشپزی

  1. Nazanin

    Nazanin Moderator عضو کادر مدیریت

    ارسال ها:
    16,244
    تشکر شده:
    60
    امتیاز دستاورد:
    38
    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo877.jpg



    برای این‌ كه این دسر مغذی را آماده كنید كافی است به ازای هر لیوان شیر یك تا دو قاشق آرد برنج در ظرف بریزید و همان‌طور سرد آن را هم بزنید و روی گاز بگذارید.



    می‌توانید این دسر را با شیره انگور یا خرما تهیه كنید كه تامین‌كننده املاح و ریزمغذی های مورد نیاز شماست و اشتها‌ آور نیز هست.



    اگر می‌خواهید از عسل استفاده كنید بهتر است بعد از قوام آمدن فرنی آن را هنگام سرو اضافه كنید، زیرا عسل نباید جوشانده شود.