بلال کبابی در فویل

شروع موضوع توسط Nazanin ‏29/6/15 در انجمن آشپزی

  1. Nazanin

    Nazanin Moderator عضو کادر مدیریت

    ارسال ها:
    16,244
    تشکر شده:
    60
    امتیاز دستاورد:
    38
    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo876.jpg





    در فصل تابستان که فصل بلال است می‌توانید بلال کباب شده را طبق دستور تهیه کرده و آن را به عنوان میان وعده‌ای پر انرژی، میل کنید.



    مواد لازم :


    بلال 6 عدد، پوسته‌ آن‌ها جدا شده و کاملا تمیز شوند
    کره 100 گرم
    سیر کوبیده و سرخ شده 3 قاشق چای‌خوری
    نمک و فلفل به میزان لازم


    طرز تهیه :


    کباب پز را روی درجه حرارت ملایم قرار دهید.
    6 تکه فویل آلومینیومی تهیه کنید. فویل‌ها باید به اندازه‌ای باشند که دور بلال‌ها را بپوشانند.
    هر بلال را روی یک تکه فویل قرار دهید.
    هر کدام از بلال‌ها را آغشته به کره کنید.
    سیر کوبیده و سرخ شده را به طور یک نواخت روی بلال‌ها پخش کنید.
    در صورت تمایل روی بلال‌ها نمک و فلفل نیز بریزید.
    بلال‌ها را محکم درون فویل‌ها بپیچاند و آن‌ها را روی کباب‌پز قرار دهید.
    بلال‌ها را به مدت 30- 20 ثانیه یا تا زمانی که نرم شوند روی کباب‌پز قرار دهید. ( در این میان هر چند وقت یکبار آن‌ها را بچرخانید ).