آش جو برای سفره افطار

شروع موضوع توسط Nazanin ‏29/6/15 در انجمن آشپزی

  1. Nazanin

    Nazanin Moderator عضو کادر مدیریت

    ارسال ها:
    16,244
    تشکر شده:
    60
    امتیاز دستاورد:
    38
    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo874.jpg





    مواد لازم براي 10 تا 12 نفر :



    جو پوست گرفته

    ۲۵۰ گرم

    سبزي آش

    ۱/۵ كيلو

    نخود و لوبيا و عدس

    به تساوي جمعاً ۷۵۰ گرم

    برنج

    يك استكان معادل ۱۰۰ گرم

    پياز سرخ كرده

    ۴ تا ۵ قاشق سوپخوري

    كشك ساييده ي غليظ

    ۴ تا ۵ ليوان ( يك ليتر )

    نمك و فلفل

    به مقدار كافي

    زردچوبه

    ۱ قاشق غذاخوري





    طرز تهيه :



    مي توانيد در اين آش ۷۵۰ گرم گوشت سر دست بدون استخوان بريزيد . بهتر است حبوبات را از قبل خيس كنيد چون اين طوري زودتر پخته مي شود . در صورت مصرف گوشت ، آن را با حبوبات و پياز سرخ كرده و زردچوبه بگذاريد نيم پز شود . حالا جوي پوست گرفته و برنج را كه بهتر است از قبل خيس كنيد ، داخل گوشت و حبوبات بريزيد و حرارت را ملايم كنيد . گهگاه آش را هم بزنيد . سبزي را با دقت تميز و خرد كرده و داخل آش بريزيد . بعد قطعات گوشت را بيرون آورده و بكوبيد و داخل آش بريزيد . اين آش بايد كاملاً غليظ و جا افتاده شود . بعد از آماده شدن آن را از روي آتش برداريد ، كشك را داخلش بريزيد ، هم بزنيد و با نعناع داغ و پياز سرخ كرده آن را تزيين كنيد .