نوع دیگر لازانیای گوشت

شروع موضوع توسط Nazanin ‏29/6/15 در انجمن آشپزی

  1. Nazanin

    Nazanin Moderator عضو کادر مدیریت

    ارسال ها:
    16,244
    تشکر شده:
    60
    امتیاز دستاورد:
    38
    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo861.jpg





    مواد لازم :



    گوشت چرخ كرده

    300 گرم

    فلفل دلمه اي

    1 عدد

    پياز خرد شده

    1 عدد

    روغن

    2 قاشق غذاخوري

    رب گوجه فرنگي

    2 قاشق غذاخوري

    آويشن

    1 قاشق مربا خوري

    پنير پيتزا

    500 گرم

    نمك و فلفل

    به ميزان لازم

    كره

    50 گرم

    آرد

    2 قاشق غذا خوري

    شير سرد

    3 پيمانه

    خامه در صورت دلخواه

    50 گرم

    سس سفيد رقيق

    3 پيمانه

    ورق لازانيا

    6 تا 8 ورق

    قارچ اسلايس شده

    200 گرم





    طرز تهیه :



    پياز خرد شده را با روغن سرخ كنيد و بعد گوشت را اضافه كنيد و سرخ كنيد و بعد قارچ و فلفل دلمه اي را اضافه كنيد و كمي تفت دهيد . 2 قاشق رب را اضافه كنيد و بعد هم نمك و فلفل و آويش را اضافه كنيد و مرتب هم بزنيد تا قبل از اينكه غليظ شود از روي حرارت برداريد و اگر دوست داشتيد خامه را در اين مرحله اضافه كنيد . ورق لازانيا را به مدت 10 ثانيه داخل آب جوش قرار دهيد بعد آب جوش قابلمه را خالي كنيد و آب سرد روي لازانيا ها بريزيد و بعد استفاده كنيد . كف پيركس را خوب چرب كنيد و كمي سس سفيد بريزيد بعد ورق لازانيا را بگذاريد و سس سفيد و كمي پنير پيتزا و بعد مايه گوشت را روي آن ريخته سس سفيد و پنير پيتزا و بعد ورق لازانيا قرار داده وسس سفيد و بعد پنير فراوان روي آن بريزيد.پيركس آماده را در فر با حرارت 200 درجه سانتي گراد به مدت يك ساعت قرار دهيد.