طرز تهیه دسر لیمو

شروع موضوع توسط Nazanin ‏29/6/15 در انجمن آشپزی

  1. Nazanin

    Nazanin Moderator عضو کادر مدیریت

    ارسال ها:
    16,244
    تشکر شده:
    60
    امتیاز دستاورد:
    38
    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo852.jpg





    مواد لازم :



    شکر

    یک پیمانه

    آب

    یک پیمانه

    آب لیمو

    یک پیمانه

    پوست رنده شده لیمو

    یک عدد

    ماس کاپونی ( نوعی پنیر خامه ای که می توان در منزل تهیه کرد )

    یک قاشق





    طرز تهیه پنیرخامه ای کاپونی :



    پنیر خامه ای

    یک بسته (۲۲۴ گرم)

    خامه

    یک چهارم پیمانه

    کره نرم

    2 قاشق غذا خوری





    2 قاشق غذاخوری کره نرم را خوب مخلوط کنید و مورد استفاده قرار دهید. مواد اضافه را فریز کنید تا برای دفعات بعدی قابل استفاده باشد.





    طرز تهیه :



    یک ظرف متوسط را در فریزر قرار دهید تا یخ بزند.



    شکر و آب را با هم به جوش بیاورید سپس به مدت ۱۵ دقیقه بگذارید روی حرارت کم بجوشد تا شکر کاملا ذوب شود.



    زیر ظرف را خاموش کنید و به مدت ۱۵ دقیقه کنار بگذارید تا سرد شود.



    آب لیمو، پوست لیموی رنده شده و پنیر خامه ای را اضافه و خوب مخلوط کنید. در این مرحله، مخلوط به دست آمده را مزه کنید و در صورت نیاز، شکر بیشتری به آن بیفزایید.



    مواد به دست آمده را درون ظرفی که داخل فریزر قرار داده اید، بریزید و ظرف را دوباره داخل فریزر قرار دهید. هر یک ساعت ۳ دفعه ظرف را دربیاورید و هم بزنید تا یخ بشکند و به حالت نرم شده در بیاید. در صورت نیاز می توانید به جای ۳ بار، دفعات بیشتری این کار را تکرار کنید.