طرز تهیه آجیل پلو

شروع موضوع توسط Nazanin ‏29/6/15 در انجمن آشپزی

  1. Nazanin

    Nazanin Moderator عضو کادر مدیریت

    ارسال ها:
    16,244
    تشکر شده:
    60
    امتیاز دستاورد:
    38
    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo842.jpg





    مواد لازم :



    برنج

    500 گرم

    بادام هندی

    100 گرم

    کشمش

    نصف پیمانه

    کنجد سائیده شده

    1 قاشق سوپخوری

    زرد آلو خشک

    نصف پیمانه

    زعفران آب گرفته

    1 استکان

    خلال پسته

    نصف پیمانه

    روغن

    2 قاشق سوپخوری

    سیر له شده

    4 عدد

    پیاز ریز شده

    1 عدد متوسط

    زیره

    نصف قاشق سوپخوری

    هل

    4 دانه

    دارچین

    1 قاشق مرباخوری

    آب

    2 لیوان

    کره

    50 گرم

    روغن

    1 قاشق سوپخوری





    طرز تهیه :



    برنج را شسته و به مدت 1ساعت خیس می گذاریم. سپس برنج را جوشانده و آبکش می نماییم.



    روغن و کره را در یک تابه بزرگ گرم می کنیم. سیر له شده ، پیاز ریز شده ، ادویه ، کنجد ساییده ، زیره و هل ساییده را در تابه می ریزیم و به مدت چند دقیقه هم می زنیم. کمی که رنگ آن طلایی شد ،برنج آبکش شده را به مواد اضافه کرده و هم می زنیم تا برنج و مواد مخلوط شوند. آب و زعفران را بر روی برنج ریخته با حرارت ملایم می گذاریم تا آب مواد کشیده شود در حدود نیم ساعت با حرارت ملایم کافی است.



    سپس زرد آلو ، کشمش و بادام هندی را اضافه کرده و به هم می زنیم تا مخلوط شوند و با حرارت ملایم به مدت 15 دقیقه کاملا بپزد. سپس در موقع کشیدن غذا خلال پسته را روی آن می دهیم