برای تهیه دسر هلو یا زرد آلو پس از تهیه مواد مورد نیاز مراحل آماده سازی آنرا که در ذیل ارائه گردیده دنبال نمایید و از تهیه نمودن یک دسر لذیذ و دلپذیر برای عزیزانتان لذت ببرید. مواد لازم : هلو یا زرد آلو به صورت كمپوت باشد یك لیوان پوره هلو یا زرد آلو دو قاشق مرباخوری پودر ژلاتین یك قاشق چایخوری شكر دو قاشق سوپ خوری آب لیمو ترش یك قاشق مرباخوری خامه ساده یا ماست سفت یك سوم لیوان آب كمپوت هلو یا زرد آلو سه قاشق سوپ خوری آب سه قاشق سوپ خوری كرم كاستارد یك لیوان سرخالی (خامه احتیاج به شیرین شدن و هم زدن ندارد) طرز تهیه : زرد آلوهای كمپوت شده را در صافی می ریزیم تا آب اضافی آنها گرفته شود. سپس سه قاشق سوپ خوری آب كمپوت را به همراه شكر و زردآلوها در مخلوط كن می ریزیم تا به صوت پوره درآید. این پوره را با كرم كاستارد( طرز تهیه آن در قسمت پایین آمده است) مخلوط كرده و با قاشق هم می زنیم، سپس ژلاتین را در سه قاشق سوپ خوری آب سرد می ریزیم و روی بخارآب( حرارت غیرمستقیم) مثلاً روی كتری می گذاریم تا مخلوط كاملاً روان گردد. آن گاه ژلاتین حل شده را به مواد، اضافه كرده، آب لیمو، ماست سفت یا خامه را نیز بدان می افزاییم و خوب هم می زنیم . مواد را در قالب مخصوص كه چرب شده می ریزیم و به مدت یك ساعت در یخچال می گذاریم تا ببندد.