سالاد نیس ( سالاد فرانسوی )

شروع موضوع توسط Nazanin ‏29/6/15 در انجمن آشپزی

  1. Nazanin

    Nazanin Moderator عضو کادر مدیریت

    ارسال ها:
    16,244
    تشکر شده:
    60
    امتیاز دستاورد:
    38
    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo834.jpg





    سالاد نیس یا نیسوآز یک سالاد فرانسوی که در بندر نیس بیشتر رایج است.





    مواد لازم : براي دو نفر





    ماهي شور

    100 گرم

    لوبيا سبز پخته شده

    150 گرم

    زيتون سياه

    60 گرم

    مرغ پخته

    100 گرم

    كاهو خرد شده

    100 گرم

    كنسرو تن ماهي

    يك قوطي

    تخم‌مرغ پخته

    يك عدد

    پياز نگيني شده

    يك عدد

    گوجه‌فرنگي چهار قاچ

    يك عدد

    فلفل سبز تند ساطوري

    دو عدد

    ليموترش

    دو عدد

    سيب‌زميني پخته

    يك عدد

    روغن‌زيتون

    يك قاشق غذاخوري

    سركه

    دو قاشق غذاخوري

    نمك و فلفل

    به ميزان لازم




    طرز تهيه :



    ماهي شور را بخارپز كرده پوست و استخوان آن را بگيريد و با چنگال خرد كنيد، كنسرو تن ماهي را بازكرده و روغن آن را خالي كنيد. كنسرو تن ماهي، لوبياسبز، پياز، سيب‌زميني، سينه‌مرغ و فلفل‌سبز را در كاسه‌اي بريزيد. روغن‌زيتون، سركه و آبليمو را روي مواد ريخته، به آنها نمك و فلفل بپاشيد. سپس در ظرف مورد نظر، سالاد كاهو و موادي را كه آماده كرده‌ايد به صورت كوپه‌اي درآوريد و با ماهي‌شور، تخم‌مرغ، گوجه‌فرنگي و زيتون‌سياه، سالاد را تزئين كنيد.