مواد لازم : راسته با استخوان گوسفندي يك كيلوگرم روغن زيتون چهار قاشق سوپخوري پياز يك عدد پودرسير نصف قاشق چايخوري سس سويا يك قاشق سوپخوري نمك يك قاشق چايخوري فلفل نصف قاشق چايخوري كره و زعفران آبكرده به ميزان لازم گوجهفرنگي، زيتون و سبزي در صورت تمايل لم چاپس طرز تهیه : ابتدا رگ و چربيهاي گوشت را گرفته، اما استخوانها روي آن باقي بماند. سپس با دو قاشق روغنزيتون، پياز، فلفل، پودرسير، نمك و سسسويا مخلوط كرده و به مدت پنج ساعت ميگذاريم تا مزهدار شود، بعد داخل تابه چدني دو قاشق ديگر روغنزيتون ريخته و دو طرف آن را خوب سرخ ميكنيم. پس از سرخ شدن مقداري كره و زعفران آبكرده را با قلممو روي آن بزنيد تا خوشمزهتر شود و با گوجهفرنگي، زيتون و سبزي تزئين كنيد.