آموزش تصویری مانتی بقچه ای در فر

شروع موضوع توسط Nazanin ‏7/10/15 در انجمن شیرینی پزی

  1. Nazanin

    Nazanin Moderator عضو کادر مدیریت

    ارسال ها:
    16,244
    تشکر شده:
    60
    امتیاز دستاورد:
    38
    a2e1d0e506edc61b91d8e488a2231643.jpg

    در ترکیه بیشتر از غذاهای خمیری استفاده می شود که مانتی هم جزو غذاهای خمیری است و اکنون در ایران نیز بصورت بسته بندی وجوددارد که ما اکنون مانتی خانگی ر ا آموزش می دهیم

    مواد لازم:

    تخم مرغ 1 عدد

    آب نصف استکان

    نمک 1 قاشق چای

    آرد 12 قاشق

    موادداخلی:

    گوشت چرخ کرده 100 گرم

    برنج 1 قاشق

    f9a92edbb143cf3238bd1290ecf100a1.jpg

    ec240b8519ee3f62ceeb371d19762df7.jpg



    0f3588a409104d385b15749df39725c1.jpg

    8a30c857babcf86e4908b642e95b9e35.jpg

    3daf4b152f282e7f8bb9a9075bba3149.jpg

    طرز تهیه :

    گوشت چرخ کرده رویش نمک و روغن می ریزیم تفت می دهیم سپس برنجر ا می ریزیم و آب را اضافه میکنیم تا وقتی برنج ها حجیم شود بپزید میگذاریم سرد شود از طرف دیگر در یک قابلمه تخم مرغ ریخته رویش آب و نمک میریزیم و با دست هم میزنیم سپس کم کم آرد را میریزیم اکنون خمیری بدست می آید که نرم است و بدست نمی چسبد رویش مقداری آرد می پاشیم با وردن ه باز میکنیم مربع های کوچک برش میدهیم رویش مواد گوشتی آماده میر گذاریم مثل تصاویر نوک های آن را به هم فشار می دهیم و در سینی فر قرار می دهیم در فر 180 درجه از قبل گرم شده قرار می دهیم تا رویش طلایی شود و میگذاریم سرد شود اگر الان استفاده نمی کنید در کیسه فریزر قرار داده و در یخچال نگهداری میکنیم

    891dc899f1206fb45177563d5bd703c3.jpg

    c78852ecb7ff0cee6610fdc698f3cf87.jpg



    7724a1228595d4f3fd838ca8b19fb154.jpg

    c7ba6c4d4de6fc8dd71e6ef11d783dc0.jpg

    c4af828f0e02b0bac344f41d907efa13.jpg



    6ba7e3c44a80fd8edeb3eb774b7ae02f.jpg