در ترکیه بیشتر از غذاهای خمیری استفاده می شود که مانتی هم جزو غذاهای خمیری است و اکنون در ایران نیز بصورت بسته بندی وجوددارد که ما اکنون مانتی خانگی ر ا آموزش می دهیم مواد لازم: تخم مرغ 1 عدد آب نصف استکان نمک 1 قاشق چای آرد 12 قاشق موادداخلی: گوشت چرخ کرده 100 گرم برنج 1 قاشق طرز تهیه : گوشت چرخ کرده رویش نمک و روغن می ریزیم تفت می دهیم سپس برنجر ا می ریزیم و آب را اضافه میکنیم تا وقتی برنج ها حجیم شود بپزید میگذاریم سرد شود از طرف دیگر در یک قابلمه تخم مرغ ریخته رویش آب و نمک میریزیم و با دست هم میزنیم سپس کم کم آرد را میریزیم اکنون خمیری بدست می آید که نرم است و بدست نمی چسبد رویش مقداری آرد می پاشیم با وردن ه باز میکنیم مربع های کوچک برش میدهیم رویش مواد گوشتی آماده میر گذاریم مثل تصاویر نوک های آن را به هم فشار می دهیم و در سینی فر قرار می دهیم در فر 180 درجه از قبل گرم شده قرار می دهیم تا رویش طلایی شود و میگذاریم سرد شود اگر الان استفاده نمی کنید در کیسه فریزر قرار داده و در یخچال نگهداری میکنیم