پیراشکی مکعبی شکل

شروع موضوع توسط Nazanin ‏7/10/15 در انجمن شیرینی پزی

  1. Nazanin

    Nazanin Moderator عضو کادر مدیریت

    ارسال ها:
    16,244
    تشکر شده:
    60
    امتیاز دستاورد:
    38
    1fcf4f942c5faa04e7a339e6349157ec.jpg

    هر روز رسپی های جدیدی از پیراشکی ها آموزش داده می شود که این هم نوع دیگری از پیراشکی است که در ادامه آموزش آن بیان شده است البته در دستور اصلی این رسپی سوسیس وجود دارد که ما آن را حذف کرده و به عوضش گوشت چرخ کرده مرغ یا گوشت جایگزین کردیم

    مواد لازم:

    آرد 4 لیوان

    خمیر مایه نصف پاکت

    آب معدنی 1 شیشه

    روغن زیتون نصف استکان

    مواد لایه ای:

    کره 100 گرم

    مواد داخلی:

    گوجه فرنگی 6 عدد

    گوشت چرخ کرده 200 گرم

    پیاز 2 عدد

    جعفری یک دسته

    نمک و فلفل سیاه

    رویه:

    زرده تخم مرغ

    طرز تهیه :

    گوجه فرنگی ها را پوست پرفته و مکعبی خرد میکنیم در تابه روغن زیتون ریخته و پیاز را می ریزیم تا سرخ شود وقتی پیاز نرم شد گوشت چرخ شده را می ریزیم سپس گوجه فرنگی را می ریزیم نمک و فلفل را می افزاییم از حرارت برداشته ومیگذاریم سرد شود جعفری را رویش می ریزیم.در ظرفی آرد و نمک را ریخته وسطش را گودال کرده و خمیر مایه می ریزیم روی خمیر مایه روغن زیتون و آب معدنی می ریزیم اول قسمتی که خمیر مایه دارد هم می زنیم و کناره های آن که مواد خشک است بتدریج هم زده تا خمیر شود خمیر را جمعا 16 قسمت می کنیم روی میز کار آرد می پاشیم روی خمیرهای گرد شده هم آرد می پاشیم و به اندازه ظرف باز میکنیم کره را به طریق بن ماری روی بخار آب ذوب میکنیم روی خمیری که باز کردیم کره می ریزیم 8 عدد خمیر را روی هم قرار می دهیم به آخرین لایه دیگر کره نمیزنیم 8 عدد خمیر باقیمانده را باهم به همین شکل آماده میکنیم اکنون خمیر را به اندازه سینی باز کرده روی سینی فر چرب شده قرار می دهیم رویش مواد داخلی را می ریزیم 8 لایه دیگر را به اندازه سینی باز کرده آن را هم روی موادداخلی می گذاریم کناره های خمیر را هم به طرف داخل می آوریم الان پیراشکی را به شکل مربع برش میدهیم روی هر برش زرده تخم مرغ و کنجد می ریزیم کمی به خمیر استراحت داده در فر 180 درجه از قبل گرم شده قرار می دهیم