مینی سیمیت با دستور پخت آشپز ترکیه

شروع موضوع توسط Nazanin ‏7/10/15 در انجمن شیرینی پزی

  1. Nazanin

    Nazanin Moderator عضو کادر مدیریت

    ارسال ها:
    16,244
    تشکر شده:
    60
    امتیاز دستاورد:
    38
    a760ac712bb66599f0d7fe2c6825d73e.jpg در این سایت سیمیت های بسیاری از رسپی های اشپز های معروف ترکیه آموزش داده شده است که این سیکیت هم نوع دیگری است که در ادامه بخوانید

    مواد لازم:

    کره 125 گرم

    زرده تخم مرغ 1 عدد

    سرکه 1 قاشق

    شکر 1 قاشق

    نمک 1 قاشق چای

    روغن زیتون نصف استکان

    بهبود دهنده 1 قاشق چای

    بکینگ پودر نصف پاکت

    آرد 2.5-3 لیوان

    رویه:

    سفیده تخم مرغ 1 عدد

    کنجد

    2d12ed555ee827b968060f1a6fed92a1.jpg

    83def35155db6f64dc89e727cdb5a8b0.jpg

    81911cd8b68663dc676c255d2dc628da.jpg

    3f94d4928db989b944241b81944c34d9.jpg

    32172d86bffd5d507d9dbd593f42a264.jpg

    طرز تهیه :



    در یک کاسه کره را ریخته رویش زرده تخم مرغ , روغن زیتون, سرکه, شکر, نمک, بهبوددهنده را ریخته در آخر مخلوط بکینگ پودر و آرد را کم کم میریزیم هم زده تا خمیری بدست آید که بدست نچسبد روی خمیر را پوشانده 15-20 دقیقه بماند. از خمیری که استراحت دادیم تکه های کوچکی برداشته و مثل تصاویر شکل سیمیت داده اول در سفیده تخم مرغ سپس در کنجد می غلطانیم در سینی فر کاغذ روغنی انداخته شده می چینیم در فر 180 درجه از قبل گرم شده بمدت 20-25 دقیقه قرار می دهیم تا رویش طلایی شود از فر در اورده تا سرد شود



    0bab24994e9e028b5269b73ebd44b824.jpg





    b30904de275f66503918d909ea7105c4.jpg


    04ae4a4c08150d25039d0a46425703e7.jpg