این دسر جزو دسرهایی است که باید در شربت انداخته شود و در کنار غذا سرو می شود این دسرها در ترکیه طرفداران زیادی دارد مواد لازم: ماست 1 لیوان آرد سمولینا 1 استکان تخم مرغ 1 عدد کره 2 قاشق روغن مایع 3 قاشق بکینگ پودر 1 پاکت آرد 12 قاشق سرپر شربت: شکر 4 لیوان آب 2.5 لیوان لیمو ترش 1 حلقه رویه: پسته طرز تهیه : در ظرفی ماست را ریخته سپس روغن مایع, کره نرم شده ریخته و تخم مرغ را اضافه کرده و خوب با همزن دستی هم میزنیم سپس آرد سمولینا و بکینگ پودر را اضافه میکنیم آرد را قاشق قاشق اضافه میکنیم و هم زده تا بدست نچسبد خوب ورز می دهیم و در ظرف آرد پاشی شده خمیر را قرار می دهیم رویش کاغذ محافظ کشیده و میگذاریم در یخچال استراحت کند. مواد شربت را در قابلمه ریخته وقتی جوشید می گذاریم خنک شود روی سطح کار آرد ریخته و خمیر را پهن می کنیم و قالب میزنیم و در روغن داغ سرخ میکنیم از روغن در آورده و در شربت می ریزیم و مدتی صبر میکنیم تا شربت به خورد آن برود سپس رویش پودر پسته می ریزیم . سرو میکنیم