سوپ عدس ترکیه بسیار معروف است اکنون این رسپی را از زبان یکی از آشپزهای معروف آموزش میدهیم که امیدوارم مورد پسندتان قرار بگیرد 1 فنجان عدس سبز 1 عدد پیاز 2 قاشق غذا خوری رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذا خوری رب فلفل قرمز 2 حبه سیر کره 2 قاشق غذا خوری آرد 3 قاشق غذاخوری نمک نعناع آب در کاسه عدس سبز را می ریزیم رویش آب جوش ریخته و می گذاریم نرم شود سپس عدس را شسته و در قابلمه می ریزیم رویش آب جوش می ریزیم و می پزیم. در قابلمه کره ریخته و با پیاز ریز خرد شده و سیر تفت می دهیم آرد را تفت داده سپس هم میزنیم و آب سرد می ریزیم عدس ها را همراه با آبش اضافه می کنیم و می گذاریم باهم بپزد اگر قوامش خیلی سفت شود آب جوش می ریزیم سپس نمک و نعناع ریخته و سرو میکینم