در دو مرحله ترشی لبو درست کنید

شروع موضوع توسط Nazanin ‏7/10/15 در انجمن مربا و ترشیجات

  1. Nazanin

    Nazanin Moderator عضو کادر مدیریت

    ارسال ها:
    16,244
    تشکر شده:
    60
    امتیاز دستاورد:
    38
    9535970a5f82ab99ed375659a3c45545.jpg

    این ترشی از نظر خوشمزه بودن با ترشی های دیگر خیلی فرق دارد و همه این ترشی را می پسندند و در کنار غذا خورده می شود و با هر مزاجی سازگار است

    مواد لازم:

    مرحله 1:

    لبوی قرمز 2 کیلو

    سیر 2 حبه

    سرکه نصف استکان

    نمک دریای درشت 1 قاشق

    آب

    مرحله 2:

    لبوی پخته 2 کیلو

    سیر 3 حبه

    سرکه 1 استکان

    آب لبو

    طرز تهیه:

    در مرحله اول لبوها را شسته و با پوست در قابلکه گذاشته آب, سرکه, نمک و سیر را می ریزیم و 1 ساعت می پزیم.یکروز در آب خودش و قابلمه خودش دربش را گذاشته و سرد می کنیم فردایش مرحله دوم را انجام میدهیم لبوهای پخته را پوستش را جدا کرده آبش را در ظرفی ریخته درداخلش آبش سیر له شده و سرکه می ریزیم و هم میزنیم در شیشه ها لبوهای پخته را ریخته رویش آب لبو را می ریزیم و دربس را محکم می بندیمو در یخچال بمدت 5 روز قرار می دهیم