براونی پرتقال و بادام

شروع موضوع توسط Nazanin ‏7/10/15 در انجمن شیرینی پزی

  1. Nazanin

    Nazanin Moderator عضو کادر مدیریت

    ارسال ها:
    16,244
    تشکر شده:
    60
    امتیاز دستاورد:
    38
    f6114605f76a2746674a9cf6432b1355.jpg

    بنظر من براونی پادشاه کیکهای شکلاتی است هرچند ترکیبات آن کیک شکلاتی نیست چون مثل کیک پف نمیکند و مواد آن بین کیک و بیسکویت است . ما در این سایت براونی هایی با طعم و مزه مختلف آموزش دادیم که این هم نوع دیگری از آن است که اسمش براوانی پرتقال و بادام است

    مواد لازم:

    شکر 1 لیوان

    بادام 1 لیوان

    تخم مرغ 4 عدد

    کاکائو 1 قاشق

    شکلات تلخ 1 پاکت

    شکلات شیری 1 پاکت

    کره 150 گرم

    پوست پرتقال 1 عدد

    وانیل 1 پاکت

    آرد به اندازه لازم



    رویه:

    سس شکلاتی به اندازه لازم

    طرز تهیه :

    پوست پرتقال را همراه با قسمت سفید آن می گیریم و مکعبی خرد میکنیم . در یک قابلمه آب جوش ریخته و پوست پرتقال را می پزیم. دریک ظرف شکلات, کره و به طریق بن ماری شکلات را حل می کنیم از حرارت برداشته و تخم مرغ ها را دانه دانه می ریزیم وقتی ولرم شد دوباره روی بخار گذاشته شکر را هم میریزیم و خوب هم میزنیم. پودر بادام, کاکائو, بکینگ پودر و وانیل را می ریزیم . پودر بادام, کاکائو, بکینگ پودر و وانیل را باهم مخلوط میکنیم.تقریبا 4 قاشق آرد ریخته آرد را کم کم بریزید)و هم میزنیم پوست پرتقال ها را ریخته و هم میزنیم در ظرف پیرکس چرب شده مایع را ریخته در فر 180 درجه از قبل گرم شده بمدت 20 دقیقه قرار می دهیم رویش سس شکلاتی می ریزیم