بنظر من براونی پادشاه کیکهای شکلاتی است هرچند ترکیبات آن کیک شکلاتی نیست چون مثل کیک پف نمیکند و مواد آن بین کیک و بیسکویت است . ما در این سایت براونی هایی با طعم و مزه مختلف آموزش دادیم که این هم نوع دیگری از آن است که اسمش براوانی پرتقال و بادام است مواد لازم: شکر 1 لیوان بادام 1 لیوان تخم مرغ 4 عدد کاکائو 1 قاشق شکلات تلخ 1 پاکت شکلات شیری 1 پاکت کره 150 گرم پوست پرتقال 1 عدد وانیل 1 پاکت آرد به اندازه لازم رویه: سس شکلاتی به اندازه لازم طرز تهیه : پوست پرتقال را همراه با قسمت سفید آن می گیریم و مکعبی خرد میکنیم . در یک قابلمه آب جوش ریخته و پوست پرتقال را می پزیم. دریک ظرف شکلات, کره و به طریق بن ماری شکلات را حل می کنیم از حرارت برداشته و تخم مرغ ها را دانه دانه می ریزیم وقتی ولرم شد دوباره روی بخار گذاشته شکر را هم میریزیم و خوب هم میزنیم. پودر بادام, کاکائو, بکینگ پودر و وانیل را می ریزیم . پودر بادام, کاکائو, بکینگ پودر و وانیل را باهم مخلوط میکنیم.تقریبا 4 قاشق آرد ریخته آرد را کم کم بریزید)و هم میزنیم پوست پرتقال ها را ریخته و هم میزنیم در ظرف پیرکس چرب شده مایع را ریخته در فر 180 درجه از قبل گرم شده بمدت 20 دقیقه قرار می دهیم رویش سس شکلاتی می ریزیم