پودینگ دوشاب

شروع موضوع توسط Nazanin ‏7/10/15 در انجمن شیرینی پزی

  1. Nazanin

    Nazanin Moderator عضو کادر مدیریت

    ارسال ها:
    16,244
    تشکر شده:
    60
    امتیاز دستاورد:
    38
    60b6e8f92584dcf89818e06a71860729.jpg

    اگر از طرفداران پودینگ هستید خواستم این رسپی را که از خوشمره ترین رسپی هایی که تابحال خورده ام برایتان آموزش دهم . این دسر ظاهر زیبایی دارد و در شکل کرم کارامل دیده می شود

    مواد لازم:

    شیر 5 لیوان

    شکر 1 استکان

    آرد برنج 3 قاشق

    تشاسته ذرت 2 قاشق

    آرد 1 قاشق مربا

    کره 1 قاشق مربا

    رویه:

    دوشاب انگور

    طرز تهیه :



    غیر از دوشاب همه مواد را با هم مخلوط کنید در حرارت کم مرتب هم زده تا بپزد وقتی جوشید چند دقیقه هم می زنیم سپس از حرارت برمیداریم و در کاسه های کوچک می ریزیم وقتی سرد شد چند ساعت در یخچال قرار می دهیم در هنگام سرو مثل تصویر به چهار قسمت برش زده ورویش 1 قاشق دوشاب می ریزیم اگر اندازه کاسه ها بزرگ باشد می توانید دوشاب را کمی بیشتر بریزید