اگر از طرفداران پودینگ هستید خواستم این رسپی را که از خوشمره ترین رسپی هایی که تابحال خورده ام برایتان آموزش دهم . این دسر ظاهر زیبایی دارد و در شکل کرم کارامل دیده می شود مواد لازم: شیر 5 لیوان شکر 1 استکان آرد برنج 3 قاشق تشاسته ذرت 2 قاشق آرد 1 قاشق مربا کره 1 قاشق مربا رویه: دوشاب انگور طرز تهیه : غیر از دوشاب همه مواد را با هم مخلوط کنید در حرارت کم مرتب هم زده تا بپزد وقتی جوشید چند دقیقه هم می زنیم سپس از حرارت برمیداریم و در کاسه های کوچک می ریزیم وقتی سرد شد چند ساعت در یخچال قرار می دهیم در هنگام سرو مثل تصویر به چهار قسمت برش زده ورویش 1 قاشق دوشاب می ریزیم اگر اندازه کاسه ها بزرگ باشد می توانید دوشاب را کمی بیشتر بریزید