این دسر نوعی پودینگ است که از میوه و بیسکویت درست می شود حالا اگر در زمانی درست کردید که هلو نبود از میوه های دیگر هم می توانید استفاده کنید بجای بیسکیت مادر از بیسکویت های سبوس دار هم می توانید استفاده کنید مواد لازم: شیر 1 لیتر آرد 2 قاشق نشاسته 2 قاشق شکر از 1 لیوان یک انگشت کمتر زرده تخم مرغ 1 عدد پودر کرم شانتی 1 پاکت بیکویت مادر 1 پاکت طرز تهیه : شیر, شکر, آرد , نشاسته و زرده تخم مرغ را در یک قابلمه ریخته و خوب هم زده در حرارت متوسط قرار داده و مرتب هم میزنیم تا حباب بزند سپس می گذاریم ولرم شود وقتی ولرم شد کرم شانتی را ریخته و با میکسر حداقل 5 دقیقه هم میزنیم . در ظرف پیرکس 1 قاشق پودر بیسکویت ریخته رویش از کرمی که درست کردیم 1 ملاقه می ریزیم دوباره از پودر بیسکویت ریخته رویش دوباره از کرم ریخته به همین شکل می ریزیم تا مواد تمام شود در یخچال قرار داده حداقل 3-4 ساعت بماند سپس با برشهای هلو تزیین میکنیم یک شب بماند خیلی بهتر می شود بجای هلو می شود از دیگر میوه ها متناسب با فصل استفاده کنید