قبلا رشته خطایی با شیر و فندق را درست کردیم ولی این رسپی با آن تفاوت دارد این رسپی را هم امتحان کنید و بعنوان یک دسر در جمع خانواده میل کنید مواد لازم: رشته خطایی 500 گرم کره 200 گرم فندق خرد شده 2 لیوان شربت: شیر 4 لیوان شکر 3 لیوان طرز تهیه : رشته خطایی ها را بریده وروی میز کار قرار می دهیم در یک ظرف پیرکش چرب شده نصف رشته خطایی ها را گذاشته رویش فندق خرد شده ریخته و با دست فشار می دهیم تا فندق ها به رشته خطایی بچسبد سپس بقیه رشته خطایی ها را هم روی فندق می ریزیم و صاف می کنیم .کره ذوب شده را با قاشق روی رشته ها می دهیم در فر 180 درجه از قبل گرم شده قرار می دهیم برای درست کردن شربت شیر و شکر را در قابلمه می ریزیم وقتی جوشید از حرارت برمیداریم و می گذاریم سرد شود رشته خطایی ها که ولرم شد شربت سرد می ریزیم رویش را با فندق تزیین می کنیم