هنوز انجیر تمام نشده است و چه بهتر است که در این رسپی از این میوه بهشتی استفاده کنیم ممکن است انواع مختلفی از رسپی کیک انجیر را داشته باشید ولی این بهترین و خوشمره ترین آنهاست مواد لازم: تخم مرغ 4 عدد شکر 1 لیوان آب 4 قاشق وانیل 1 پاکت بکینگ پودر 1 پاکت آرد 5 قاشق کرم: شیر 3 لیوان شکر 1 لیوان آرد 2 قاشق نشاسته 2 قاشق وانیل 1 پاکت کرم شانتی 4 قاشق رویه: کرم شانتی 1 پاکت انجیر گردو دارچین طرز تهیه : دریک کاسه تخم مرغ ها را ریخته رویش شکر اضافه کرده و با میکسر هم میزنیم آب ریخته و به هم زدن ادامه میدهیم وانیل, بکینگ پودر و آرد را اضافه میکنیم و با هم زن دستی هم میزنیم و به قالب کیک کمربندی چرب شده می ریزیم در فر 180 درجه از قبل گرم شده قرار می دهیم 20 دقیقه بعد درجه حرارت را به 160 درجه می رسانیم و میگذاریم خوب بپزد برای درست کردن کرم در قابلمه شیر ریخته سپس شکر, آرد , نشاسته و وانیل را اضافه میکنیم و مرتب هم میزنیم تا به قوام بیاید از حرارت برداشته و میگذاریم سرد شود وقتی کیک هم سرد شد به کرم سرد شده 4 قاشق کرم شانتی ریخته و با میکسر هم میزنیم اگر خیلی سفت شد کمی شیر سرد می ریزیم کیک را به سه قسمت تقسیم کرده در ظرفی اولین لایه کیک را گذاشته رویش نصف کرم را می مالیم و گردو های خرد شده ر ریخته و انجیرهای تازه ریز خرد شده را ریخته رویش هم پودر د ارچین می ریزیم دومین لایه کیک را گذاشته کمی از کرم را هم مالیده و رویش را صاف میکنیم دوبار ه گردو وانجیر و دارچین می ریزیم آخرین لایه کیک را هم قرار داده رویش بقیه کرم را مالیده و کرم شانتی را هم میریزیم و صاف میکنیم بقیه انجیرها را برش داده و روی کیک می چینیم چند ساعت در یخچال قرار می دهیم