اکنون که در فصل هلو هستیم بهتر است مربای این میوه را درست کنیم و در کنار وعده های غذایی بخصوص صبحانه استفاده کنیم رسپی های مختلفی برای درست کردن مربای هلو وجود دارد ولی ما در اینجا رسپی مربای کشور ترکیه را آموزش می دهیم مواد لازم: هلوی زعفرانی 3 کیلو شکر 3 کیلو آبلیموی تازه 2 عدد چوب دارچین 1 عدد طرز تهیه : پوست هلوها را گرفته و مکعبی خرد می کنیم و در قابلمه می ریزیم و رویش شکر می ریزیم و ذره ای آب نمی ریزیم سپس چوب دارچین ریخته در حرارت گذاشته و در حرارت خیلی کم می پزیم وقتی نیم ساعت پخت با ملاقه گاها قوام آن را کنترل کنید وقتی قوام دار شد آبلیموی تازه می ریزیم 15 دقیقه دیگر می جوشانیم در یک سینی آب سرد گذاشته و قابلمه هلو را در ان قرار داده تا سرد شود وقتی کامل سرد شد در شیشه می ریزیم