این شیرینی را می توانیددر روزهای خاص و مناسبت های مختلف درست کنید و از خوردن آن لذت ببرید طوری که طعم و مزه لذتبخش ان دردهانتان خواهد ماند مقدار مواد آن برای 8-10 نفر است مواد لازم: کره یا روغن جامد نرم شده 150 گرم تخم مرغ 1 عدد شکر 1 لیوان نشاسته گندم یا ذرت نصف لیوان وانیل 1 پاکت بکینگ پودر 1 قاشق مربا کاکائو آرد تقریبا 3.5 -4 لیوان طرز تهیه : بجز کاکائو مواددیگر را با هم مخلوط می کنیم سپس خمیر را به دو قسمت تقسیم می کنیم و یکی را دوباره به دو قسمت تقسیم می کنیم به این دو به یکی 1 قاشق مربا خوری کاکائو و به دیگری 1 قاشق سوپخوری کاکائو میزنیم خوب هم میزنیم اگر بدست چسبید مقداری دیگر آرد بریزید به خمیر سفید کمی دیگر آرد می زنیم و ورز میدهیم به خمیری که 1 قاشق مربا خوری کاکائو دارد رول میکنیم به خمیری که 1 قاشق سوپخوری کاکائو ریختیم با وردنه باز میکیم و خمیر کاکائویی کم رنگ را مثل تصویر لایش میگذاریم و به قطر نیم سانت برش میزنیم خمیر سفید را هم با وردنه بازکرده ورویش خمیرهای کاکائویی برش زده را با فاصله قرار می دهیم , و بادست یا وردنه ملایم صاف می کنیم و با دهانه لیوان قالب می زنیم روی کاغذ روغنی در سینی فر می چینیم 20 عدد بدست آمد که در فر 170 درجه بمدت 15-20 دقیقه قرار می دهیم می توانیم کناره هایی که در اوردیم به اندازه تخم مرغ درست کرده و بپزیم