آچما را به شیوه قنادی های ترکیه درست کنید

شروع موضوع توسط Nazanin ‏7/10/15 در انجمن شیرینی پزی

  1. Nazanin

    Nazanin Moderator عضو کادر مدیریت

    ارسال ها:
    16,244
    تشکر شده:
    60
    امتیاز دستاورد:
    38
    87a36083bf17071eaa4d93568910b200.jpg

    آچما در کشور ترکیه نان مخصوصی است ما هم در این بخش میخواهیم این نان را بصورت تصویری و گام به گام برایتان آموزش دهیم این نان برای صبحانه بسیار مناسب است

    مواد لازم:

    آب ولرم نصف لیوان

    شیر ولرم 1 لیوان

    خمیرمایه نصف پاکت

    نمک نصف قاشق مربا

    شکر 1 قاشق

    سفیده تخم مرغ 1 عدد

    روغن مایع از نصف لیوان یک انگشت کمتر

    آرد 4.5 لیوان

    روغن جامد یا کره 125 گرم

    رویه:

    زرده تخم مرغ

    کنجد یا سیاه دانه





    e99a64fcce8971830f1023444f678b76.jpg
    c34c6fe3058c2d86493ab05afe8ce51d.jpg



    2a8e760a03fd47c33a41e450de6ad292.jpg

    268395298c78f7125d27320230e5e366.jpg

    722c53575d711a663e10a4cf7911bd1b.jpg طرز تهیه :

    در یک کاسه 2.5 لیوان آرد ریخته , مایه خمیر, نمک, شکر را ریخته و هممیزنیم سپس آب ولرم, شیر و روغن مایع را ریخته و دوباره به هم زدن ادامه می دهیم بقیه آرد را کم کم می ریزیم تا بدست نچسبد و خمیر نرمی بدست آید 1 ساعت استراحت می دهیم. از خمیر به اندازه نارنگی برداشته و به اندازه تابه کوچک باز کرده روی خمیری که باز کردیم روغن یا کره نرم شده مالیده و مثل تصاویر رول می کنیم و پیچ داده و حلقه میکنیم 10 دقیقه هم به همین شکل استراحت می دهیم سپس هر دو طرف آن را کمی می کشیم و درازتر میکنیم ودر روی سینی فر کاغذ روغنی انداخته و روی آن می چینیم و 20 دقیقه دیگر هم داخل فر استراحت می دهیم رویش زرده تخم مرغ می مالیم و سیاه دانه می پاشیم در فر 180 درجه از قبل گرم شده بمدت 20-25 دقیقه قرار میدهیم سپس از فر در آورده گرم یا سرد سرو می کنیم





    214fa4556b360bc3efd02bd7bdd82ab3.jpg



    0c1f2a56e6e641b7590f20e6cab57dde.jpg

    cac265369d5a5d519a008f4f5b84a284.jpg



    fdd20966a0468ecce7b81c5bfb8b3155.jpg

    4cfcfdbf0109905b3c181b21ad43e377.jpg

    848635cedf92701b91b62c9422c561fa.jpg

    8e20ef5adee0677de8dd30fdbd48c65c.jpg

    9680f52538032bd96ddf75932849bafb.jpg

    ba78fdc1fbb9612aab9596ec11384aa5.jpg