آچما در کشور ترکیه نان مخصوصی است ما هم در این بخش میخواهیم این نان را بصورت تصویری و گام به گام برایتان آموزش دهیم این نان برای صبحانه بسیار مناسب است مواد لازم: آب ولرم نصف لیوان شیر ولرم 1 لیوان خمیرمایه نصف پاکت نمک نصف قاشق مربا شکر 1 قاشق سفیده تخم مرغ 1 عدد روغن مایع از نصف لیوان یک انگشت کمتر آرد 4.5 لیوان روغن جامد یا کره 125 گرم رویه: زرده تخم مرغ کنجد یا سیاه دانه طرز تهیه : در یک کاسه 2.5 لیوان آرد ریخته , مایه خمیر, نمک, شکر را ریخته و هممیزنیم سپس آب ولرم, شیر و روغن مایع را ریخته و دوباره به هم زدن ادامه می دهیم بقیه آرد را کم کم می ریزیم تا بدست نچسبد و خمیر نرمی بدست آید 1 ساعت استراحت می دهیم. از خمیر به اندازه نارنگی برداشته و به اندازه تابه کوچک باز کرده روی خمیری که باز کردیم روغن یا کره نرم شده مالیده و مثل تصاویر رول می کنیم و پیچ داده و حلقه میکنیم 10 دقیقه هم به همین شکل استراحت می دهیم سپس هر دو طرف آن را کمی می کشیم و درازتر میکنیم ودر روی سینی فر کاغذ روغنی انداخته و روی آن می چینیم و 20 دقیقه دیگر هم داخل فر استراحت می دهیم رویش زرده تخم مرغ می مالیم و سیاه دانه می پاشیم در فر 180 درجه از قبل گرم شده بمدت 20-25 دقیقه قرار میدهیم سپس از فر در آورده گرم یا سرد سرو می کنیم