کروکان کنجدی

شروع موضوع توسط Nazanin ‏7/10/15 در انجمن شیرینی پزی

  1. Nazanin

    Nazanin Moderator عضو کادر مدیریت

    ارسال ها:
    16,244
    تشکر شده:
    60
    امتیاز دستاورد:
    38
    ccd80436353d92f1b4a8c1fce0d6a785.jpg

    کنجد برای سلامت بدن بسیار خوبست پس چه خوبست که از کنجد استفاده کنیم کروکان کنجدی یکی از خوردنی های مورد علاقه بچه ها است که کنجد را به این شیوه به بچه ها بدهید تا از خوردن آن لذت ببرند اکنون آموزش تصویری کروکان کنجدی را ببینید

    مواد لازم:

    کنجد تفت داده شده 2 استکان

    آب لیموی تازه 2-3 قطره

    شکر 3 استکان

    کره 1 قاشق مربا ( اختیاری)

    f772fe2d6dfb23c4d4ff717088dc0628.jpg



    f058465b5639b2fee601c1c4a9d69cd9.jpg

    6a0e8894b0963e98c1d188acfe28dcc5.jpg

    836a54a798a0be483847cb69adaa11dd.jpg

    bcdb975740cc3f317d854216a5345975.jpg

    28489099723edabb8872b75db1bb37d2.jpg

    طرز تهیه :


    اول در یک تابه تفلون کنجد را ریخته 10 دقیقه تفت می دهیم. از طرف دیگر روی میز کار کاغذ روغنی انداخته. در یک تابه شکر ریخته رویش آبلیمو می ریزیم روی حرارت می گذاریم خودبخود حل شود و دست نمی زنیم ما به این کار کارامل کردن می گوئیم وقتی شکر حل شد مرتب هم میزنیم و از حرارت بر میداریم سپس کنجد تفت داده شده را روی شکر می ریزیم و تند تند هم میزنیم در اینجا اگر خواستید کره بریزید و هم بزنید و در روی کاغذ روغنی می ریزیم و با قاشق خیلی سریع می مالیم تا صاف و یکدست شود اگر با قاشق صاف کردن سخت است رویش هم کاغذ روغنی گذاشته و با وردنه صاف میکنیم و با چاقو به شکل دلخواه برش می دهیم


    f56702ec7ac69e763b8001323b044625._.gif
    c5368579d213f20bc5e3863973ff06e4.jpg


    b3ba6e2c5b3b595a9e0b3974680e1bf0._.gif

    5fb282ffc0145a7d03b0275b78302c57.jpg


    b01c3706894fd8c1ecfa1f6f9314dbd3.jpg


    71b2ff67458214b9ded6203e312c6d4d.jpg
    49740c7e1b4d593ff94d6f35f0472791.jpg