این شیرینی جزو شیرینی هایی است که خیلی زود با بیسکویت آماده می شود و میتوانید بعنوان عصرانه همراه با چای درکنار خانواده نوش جان کنید مواد لازم: شیر 1.5 لیتر نشاسته ذرت 3 قاشق سرپر شکر 1.5 لیوان آرد 4 قاشق سرپر وانیل 2 قاشق چای پنیر سفید 200 گرم کره نصف قاشق بیسکویت پتی بور2-3 پاکت سس شکلاتی: شیر نصف لیوان کره نصف قاشق شکلات 1.5-2 لیوان طرز تهیه : شیر, نشاسته, آب را در قابلمه می ریزیم در حرارت مرتب و سریع هم میزنیم تا بجوشد وقتی جوشید در قوام فرنی می شود حرارت را کم کرده و وانیل, کره, پنیر را ریخته و به هم زدن ادامه می دهیم وقتی پنیر حل شد از حرارت برمیداریم در یک ظرف پیرکس یک ردیف بیسکویت پتی بور و نصف مواد نشاسته ای را ریخته سپس یک ردیف دیگر بیسکویت چیده و نصف دیگر موادنشاسته ای ر ریخته و دوباره یک ردیف دیگر بیسکویت می چینیم و می گذاریم کامل سرد شود مجموعا سه ردیف بیسکویت و دو ردیف موادنشاسته ای می شود اکنون سس شکلاتی را آماده میکنیم در یک قابلمه کوچک می گذاریم موادسس شکلاتی را ریخته و در حرارت قرار میدهیم تا شکلات کاملا حل شود سپس می گذاریم ولرم شود روی مواد بیسکویتی ریخته و رویش را با ریسک صاف می کنیم تقریبا 3-4 ساعت در یخچال قرار می دهیم سپس برش داده وسرو می کنیم و به دلخواه تزیین میکنیم