شیرینی بیسکویتی با سس شکلاتی

شروع موضوع توسط Nazanin ‏7/10/15 در انجمن شیرینی پزی

  1. Nazanin

    Nazanin Moderator عضو کادر مدیریت

    ارسال ها:
    16,244
    تشکر شده:
    60
    امتیاز دستاورد:
    38
    053bd5f7939bf7fb01ea039f3fe33dcf.jpg این شیرینی جزو شیرینی هایی است که خیلی زود با بیسکویت آماده می شود و میتوانید بعنوان عصرانه همراه با چای درکنار خانواده نوش جان کنید

    مواد لازم:

    شیر 1.5 لیتر

    نشاسته ذرت 3 قاشق سرپر

    شکر 1.5 لیوان

    آرد 4 قاشق سرپر

    وانیل 2 قاشق چای

    پنیر سفید 200 گرم

    کره نصف قاشق

    بیسکویت پتی بور2-3 پاکت

    سس شکلاتی:

    شیر نصف لیوان

    کره نصف قاشق

    شکلات 1.5-2 لیوان

    2092e2fcb37d90dfee2575ff552339e6.jpg

    d8cc6cec9200b93a20b519c551cd041a.jpg

    9f86a1c4a8e95968f36ecad5ce0635b2.jpg

    55508eb973d52bf1066e77fcb95415fd.jpg

    21cfcc30635ff33dbddce989a53e91e0.jpg

    9144e9981baa569fe266dc27db3377a8.jpg

    b82392cb2b69203fd5a09e5cc228bcd0.jpg

    طرز تهیه :

    شیر, نشاسته, آب را در قابلمه می ریزیم در حرارت مرتب و سریع هم میزنیم تا بجوشد وقتی جوشید در قوام فرنی می شود حرارت را کم کرده و وانیل, کره, پنیر را ریخته و به هم زدن ادامه می دهیم وقتی پنیر حل شد از حرارت برمیداریم در یک ظرف پیرکس یک ردیف بیسکویت پتی بور و نصف مواد نشاسته ای را ریخته سپس یک ردیف دیگر بیسکویت چیده و نصف دیگر موادنشاسته ای ر ریخته و دوباره یک ردیف دیگر بیسکویت می چینیم و می گذاریم کامل سرد شود مجموعا سه ردیف بیسکویت و دو ردیف موادنشاسته ای می شود اکنون سس شکلاتی را آماده میکنیم در یک قابلمه کوچک می گذاریم موادسس شکلاتی را ریخته و در حرارت قرار میدهیم تا شکلات کاملا حل شود سپس می گذاریم ولرم شود روی مواد بیسکویتی ریخته و رویش را با ریسک صاف می کنیم تقریبا 3-4 ساعت در یخچال قرار می دهیم سپس برش داده وسرو می کنیم و به دلخواه تزیین میکنیم