رسپی بقچه 3-2-1

شروع موضوع توسط Nazanin ‏7/10/15 در انجمن شیرینی پزی

  1. Nazanin

    Nazanin Moderator عضو کادر مدیریت

    ارسال ها:
    16,244
    تشکر شده:
    60
    امتیاز دستاورد:
    38
    36ee8aee12061e36ddf3daf80f984bfb.jpg با این مقدار 36 عدد بقچه بدست می آید که شما باید با توجه به تعداد نفرات خود مقدارش را تنظیم کنید

    مواد لازم:

    بکینگ پودر 3 پاکت

    ماست 2 لیوان

    روغن مایع 1 لیوان

    نمک 1 قاشق مربا

    آرد 4.5 لیوان کم کم اضافه میکنیم

    رویه:

    آرد سوخاری

    مواد داخلی:

    پنیر- جعفری

    گوشت چرخ کرده

    سیب زمینی- پنیر پیتزا

    9a988ff797137e72a919e07872b23eb3.jpg

    96281e41901551e46dfa8acea71f4aec.jpg

    c319dac830110941e248be2ab33ca7e4.jpg



    91f362dfd0d66b34dd001aabb346b699.jpg



    a64dc176eae00f6c31e66b547a5f96c6.jpg

    در یک کاسه ماست, روغن مایع و بکینگ پودرها , نمک ریخته با دست خوب هم میزنیم در آخر آرد را کم کم ریخته تا خمیر نرمی بدست آید مقدار آرد بسته به نوع آرد ممکن است کم و زیاد شود بخاطر همین کم کم اضافه میکنیم روی خمیر را پوشانده 15- 20 دقیقه استراحت می دهیم چون این بقچه خمیر مایه ندارد باید با استراحت پف کردن آن را زیاد کنیم .از خمیر به اندازه گردو برداشته با دست کمی گرد کرده با کف دست پهن می کنیم مواد داخلی را گذاشته و می بندیمم پنیر و جعفری, گوشت چرخ کرده یا سیب زمینی و پنیر پیتزا قرار می دهیم مواد داخلی بستگی به ذائقه خودتان دارد

    26baff98b38a8c7717e9213995d28652.jpg

    d216008d12c738a60521a6b6a9afc715.jpg

    b6073beb8cf558f86e70f056cfd76048.jpg

    c2b160b4b32605d6fab9bee37c42fe3b.jpg

    a99c84d6bc9f5b1e0f775f8145f9cc65.jpg



    09c500e52ae5db36d97b8e70faea70aa.jpg