مانتی بادمجان

شروع موضوع توسط Nazanin ‏7/10/15 در انجمن غدا های رژیمی

  1. Nazanin

    Nazanin Moderator عضو کادر مدیریت

    ارسال ها:
    16,244
    تشکر شده:
    60
    امتیاز دستاورد:
    38
    32813436e2ca2bd11b0da7b0d44c0128.jpeg

    انواع مختلفی از مانتی ها وجود دارد که در کشور ترکیه درست می شود ما دراین بخش مانتی بادمجان را آموزش میدهیم که اکنون رسپی آنر ا یاد می دهیم

    مواد لازم:

    بادمجان 1 عدد

    گوشت چرخ کرده 250 گرم

    ماست 1 کاسه

    پیاز متوسط 1 عدد

    رب گوجه فرنگی 1 قاشق

    روغن زیتون 5 قاشق

    سیر 1 حبه

    نمک و فلفل قرمز و نعناع



    272732c39d1e659e62f2631c8dcba8d0.jpeg

    d45b88c2845a86a4cb705c41b7ceda96.jpeg





    72aaba104e6c9436c4fb059a47c60d6a.jpeg

    2e73197466d1d416e5b0dbf75e60ba9a.jpeg

    4d44e31d43e301a7dadaf53bd27996e9.jpeg

    طرز تهیه :

    بادمجان را به قطر 1 انگشت برش میدهیم رویش روغن زیتون مالیده و در فر 200 درجه قرار می دهیم.. پیاز خرد شده را در بافیمانده روغن تفت می دهیم داخل پیاز رب و گوشت چرخ شده را ریخته تا آب بیاندازد سپس وقتی آبش را کشید نمک و پاپریکا و نعناع می ریزیم . سپس ماست و سیر را با هم مخلوط می کنیم 40 دقیقه دیگر بادمجانها را در آورده ورویش ماست و سیر می دهیم سپس مخلوط گوشت را می ریزیم

    21debab83353509ba0a5bf9524629027.jpeg

    4e366d7a731b48c01abd91cb1efbc8b7.jpeg

    006e57d30f2926dd6dc82ed64e74be3f.jpeg