انواع مختلفی از مانتی ها وجود دارد که در کشور ترکیه درست می شود ما دراین بخش مانتی بادمجان را آموزش میدهیم که اکنون رسپی آنر ا یاد می دهیم مواد لازم: بادمجان 1 عدد گوشت چرخ کرده 250 گرم ماست 1 کاسه پیاز متوسط 1 عدد رب گوجه فرنگی 1 قاشق روغن زیتون 5 قاشق سیر 1 حبه نمک و فلفل قرمز و نعناع طرز تهیه : بادمجان را به قطر 1 انگشت برش میدهیم رویش روغن زیتون مالیده و در فر 200 درجه قرار می دهیم.. پیاز خرد شده را در بافیمانده روغن تفت می دهیم داخل پیاز رب و گوشت چرخ شده را ریخته تا آب بیاندازد سپس وقتی آبش را کشید نمک و پاپریکا و نعناع می ریزیم . سپس ماست و سیر را با هم مخلوط می کنیم 40 دقیقه دیگر بادمجانها را در آورده ورویش ماست و سیر می دهیم سپس مخلوط گوشت را می ریزیم