لوکوم انار

شروع موضوع توسط Nazanin ‏7/10/15 در انجمن شیرینی پزی

  1. Nazanin

    Nazanin Moderator عضو کادر مدیریت

    ارسال ها:
    16,244
    تشکر شده:
    60
    امتیاز دستاورد:
    38
    84ef4153a71bd4f801b70d38f1811ae3.jpg لوکوم یک نوع شیرینی مخصوص کشور ترکیه است که در طعم های متفاوت وجود دارد که ما در اینجا طعم انار آن را آموزش می دهیم همانطوریکه در ایران راحت الحلقوم از شیرینی های مخصوص ایران است در ترکیه هم به لوکوم معرف است

    شربت:

    شکر 800 گرم

    آب 375 میلی لیتر

    آبلیموی تازه نصف عدد

    لوکوم:

    نشاسته ذرت 120 گرم

    کرم تارتار 1 قاشق مربا

    آب 3 عدد انار (330 میلی لیتر)

    آب 1 لیوان

    رویه:

    پودر قند 160 گرم

    نشاسته ذرت 30 گرم

    ابتدا آب ر در قابلمه ریخته ورویش شکر ریخته هم میزنیم سپس آبلیموی تازه را می ریزیم و منتظر می مانیم تا بجوشد 30 دقیقه بجوشد و به قوام بیاید و از حرارت بر میداریم در یک قابلمه 170 میلی لیتر آب را ریخته و اب انار را می ریزیم و کرم تارتار را هم اضافه کرده رویش نشاسته ذرت ریخته و هم میزنیم اول با قاشق سپس با میکسر هم میزنیم وقتی به قوام آمد شربت آماده کرده را کم کم ریخته و با میکسر هم میزنیم اکنون کمی دیگر از شربت ریخته و با میکسر هم میزنیم وقتی همه شربت را ریختید یک ساعت تمام هم زده تا وقتی قوام دار شود می جوشانیم از حرارت برداشته در سینی فر کاغذ روغنی انداخته سینی 20 در 20 باشد رویش را خیلی کم روغن زده و مواد را ر آن پهن می کنیم حداقل 5 ساعت در دمای محیط بماند 160 گرم پودر قند را در یک ظرف ریخته ورویش 20 گرم نشاسته ذرت می ریزیم مخلوط کرده روی لوکوم از این مخلوط الک می کنیم سپس در جایی که قرار است برگردانیم از این مواد الک کرده تا نچسبد و با کاغذ روغنی برمیگردانیم و طرف دیگرش را هم از این مخلوط می پاشیم با چاقویی که پیتزا را برش می دهیم به شکل دلخواه می بریم و بار دیگر به ترکیب نشاسته و پودر قند آغشته میکنیم در یک ظرف درب بسته در جای سرد قرار می دهیم