این شیرینی برای اعیاد بسیار مناسب است سعی کنید این شیرینی را را با روغن زیتون و یا کره درست کنید که خوشمزه تر شود مواد لازم: آرد 4 لیوان بکینگ پودر 1 پاکت روغن زیتون و یا کره ذوب شده 1 لیوان شیر نصف لیوان تخم مرغ 1 عدد شکر 1/4 لیوان وانیل 1 قاشق چای گردوی کوبیده شده 100 گرم شربت: آب 3 لیوان شکر 2.5 لیوان آبلیموی تازه نصف قاشق مربا طرز تهیه : ابتدا شربت را آماده می کنیم برای درست کردنش آب و شکر و آب لیمو را در قابلمه می ریزیم در حرارت متوسط بمدت 5 دقیقه می جوشانیم از حرارت برداشته و می گذاریم سرد شود آرد و بکینگ پودر را در یک کاسه می ریزیم . در یک ظرف دیگر, روغن, شیر, تخم مرغ, شکر و وانیل را مخلوط کرده و آرد را کم کم می ریزیم تا خمیری شود که بدست نچسبد از خمیر به اندازه یک گردو برداشته لای آن گردوی خرد شده گذاشته یک طرف را می بندیم بعدا طرف دیگر را می بندیم کناره هایش را درست کرده و شکل می دهیم آن را برعکس کرده و در سینی خیلی کم چرب شده با فاصله می چینیم در فر 190 درجه از قبل گرم شده بمدت 20-25 دقیقه قرار می دهیم تا رویش طلایی شود از فر در آورده و شربت را سرد می ریزیم وقتی شربت به خوردش رفت آماده است