دلمه فلفل به سبک کشور ترکیه

شروع موضوع توسط Nazanin ‏7/10/15 در انجمن غدا های رژیمی

  1. Nazanin

    Nazanin Moderator عضو کادر مدیریت

    ارسال ها:
    16,244
    تشکر شده:
    60
    امتیاز دستاورد:
    38
    f7b82fa18fbbf37a4466d6be03943e1b.jpg

    خیلی خوبست که دلمه فلفل را در برنامه غذایی خود قرار دهید اگر قصد داریم دلمه فلفل درست کنید از این رسپی استفاده کنید تا غذای متفاوت تری در کنار خانواده داشته باشید مطمئنا بچه ها از این غذا خوششان خواهد آمد

    مواد لازم:

    فلفل دلمه ای 1 کیلو

    گوشت چرخ کرده 500 گرم

    برنج 1.5 لیوان

    بلغور درشت 1 استکان

    پیاز 3 عدد

    جعفری یک دسته

    شوید 1 دسته

    نعناع 1 دسته

    گوجه فرنگی 3 عدد

    رب 1 قاشق

    نمک و فلفل و روغن زیتون

    سس:

    کره 2 قاشق

    آرد 1 قاشق مربا

    نمک و آب

    طرز تهیه :

    برای درست کردن مواد داخل دلمه ابتدا در ظرفی برنج شسته , بلغور, پیاز خرد شده را ریخته سپس گوشت چرخ شده خام و رب را می ریزیم سپس جعفری, نعناع, شوید را خرد کرده و اضافه می کنیم قسمتی های بیرونی گوجه فرنگی را کنار گذاشته و بقیه را خرد می کنیم این قسمت های بیرونی را بعنوان درب فلفل نگه می داریم نمک و فلفل و روغن زیتون را بهم به این مخلوط اضافه می کنیم مخلوط را خوب هم می زنیم درب فلفل دلمه ای ها را بریده و دانه های انرا در آورده و مخلوط را در ان میریزیم زیاد پر نمی کنیم چون این مواد بعداز پخت حجمش زیاد می شود با گوجه فرتگی روی فلفلها درب می گذاریم در یک قابلمه می چینیم اگر از مواد داخلی زیاد آمد فلفل قرمز و بادمجان هم میتوانید پر کنید اکنون برای درست کردن سس در یک قابلمه کوچک کره ریخته و آرد می ریزیم و تفت می دهیم تا زمانی که بوی خامی آرد گرفته شود رب را ریخته و به هم زدن ادامه می دهیم سپس آب سرد می ریزیم و آب جوش را روی فلفل ها ریخته و دربش را می گذاریم در حرارت کم 1-1.5 ساعت بپزد