شامی بابلی

شروع موضوع توسط Nazanin ‏29/6/15 در انجمن آشپزی

  1. Nazanin

    Nazanin Moderator عضو کادر مدیریت

    ارسال ها:
    16,244
    تشکر شده:
    60
    امتیاز دستاورد:
    38
    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo817.jpg

    آشپزی



    مواد لازم :



    سبزی معطر چرخ شده

    150 گرم

    گوشت مغز ران

    هر کدام 500 گرم

    لپه

    250 گرم

    پیاز

    دو عدد

    تخم‌مرغ

    چهار تا پنج عدد

    آب زعفران

    یک قاشق غذاخوری

    نمک، فلفل وزردچوبه، روغن

    به میزان لازم



    سبزی معطر شامل (اناریجه، زلنگ، نعنا، گشنیز، تره، برگ سیر)



    طرز تهیه :



    آشپزی-ابتدا گوشت را با دو عدد پیاز، ادویه ، زردچوبه و دو لیوان آب روی حرارت قرار می‌‌دهیم تا کاملا بپزد به طوری که آب آن به خورد گوشت برود. لپه را که از دو تا سه ساعت قبل خیس کرده ایم، می‌پزیم به طوری که آبی از آن نماند.



    گوشت، لپه و سبزی را از چرخ‌گوشت رد می‌کنیم به آن نمک، فلفل و آب زعفران اضافه و مخلوط می‌کنیم. تخم‌مرغ را یکی‌یکی افزوده و مواد شامی را ورز می‌دهیم. در تابه مناسبی روغن ریخته و می‌گذاریم تا داغ شود. سپس شامی‌ها را روی حرارت ملایم سرخ می‌کنیم.