ابتدا خمیر این نان را اموزش می دهیم و همانطوری که از نامش مشخص است پنیر و جعفری که به آن زده شده حالت ریش پیدا کرده به خاطر همین اسمش نان ریش دار است مواد لازم: شیر ولرم نصف لیوان آب ولرم نصف لیوان روغن مایع نصف لیوان تخم مرغ 1 عدد( زرده برای رویش) نمک 2 قاشق چای شکر 3 قاشق خمیر مایه نصف پاکت آرد 3.5-4 لیوان مواد داخلی: پنیرمعمولی پنیر پیتزا جعفری سه مشت رویه: زرده تخم مرغ طرز تهیه : در یک کاسه شیر ولرم و خمیر مایه را ریخته به خوبی مخلوط میکنیم سپس آب ولرم , روغن مایع و سفیده تخم مرغ می ریزیم و نمک و شکر می ریزیم دوباره هم میزنیم سپس آرد را کم کم اضافه میکنیم تا خمیر بدست نچسبد روی خمیر را پوشانده 1 ساعت استراحت می دهیم از خمیر تکه هایی به اندازه کمی کوچکتر از گردو بر میداریم در سینی فر کاغذ روغنی انداخته و می چینیم 15 دقیق هم در سینی استراحت کند رویش زرده تخم مرغ مالیده در فر 180 درجه از قبل گرم شده قرار می دهیم 20 دقیقه بپزد. در یک ظرف پنیر پیتزای رنده شده ریخته در یک ظرف دیگر جعفری ریز شده می ریزیم نان هایی که از فر در آوردیم می گذاریم سرد شود سپس مثل تصاویر از وسط نصف کرده داخلش پنیر سفید می مالیم و در قسمت برش داده شده پنیر پیتزا و جعفری می گذاریم