کباب مرغ با رزماری

شروع موضوع توسط Nazanin ‏29/6/15 در انجمن آشپزی

  1. Nazanin

    Nazanin Moderator عضو کادر مدیریت

    ارسال ها:
    16,244
    تشکر شده:
    60
    امتیاز دستاورد:
    38
    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo816.jpg

    آشپزی



    مواد لازم : برای چهار نفر



    سينه مرغ

    800 گرم

    هويج و ذرت

    از هر کدام چهار عدد

    زعفران دم‌كرده

    يك قاشق غذاخوري

    ماست

    يك پيمانه

    زيره و فلفل قرمز و زنجبیل تازه رنده شده

    از هر کدام يك قاشق چايخوري

    ساقه رزماري تازه

    12 عدد

    نمك، فلفل و روغن

    به ميزان لازم





    طرز تهيه :



    ذرت‌ها را با آب و مقداري نمك بپزيد و اجازه دهيد كاملا نرم شود. برگ‌هاي ساقه رزماري را به غير از چند تاي انتهاي ساقه بگيريد. سينه مرغ را به صورت مكعبي برش داده و در مايه‌اي كه شامل ماست، زيره، زنجبيل، زعفران، فلفل و نمك ريخته و اجازه دهيد به مدت دو ساعت مزه‌دار شود. سپس مرغ‌ها را خارج كرده و در سيخ‌هاي رزماري فرو كرده و لابه‌لاي آن هويج خردشده بگذاريد. تابه را با روغن چرب كرده و كباب‌ها را در آن قرار دهيد. بعد از مدتي برگردانده تا تمام اطراف سيخ پخته شود و سپس با ذرت پخته و حلقه شده سرو كنيد.