لقمه های گوشتی با نان مخصوص

شروع موضوع توسط Nazanin ‏7/10/15 در انجمن غدا های رژیمی

  1. Nazanin

    Nazanin Moderator عضو کادر مدیریت

    ارسال ها:
    16,244
    تشکر شده:
    60
    امتیاز دستاورد:
    38
    b48e67e8900dcc6fa936883745c11ade.jpg

    برای درست کردن رول های گوشتهای ابتدا لواش این رول ها را آموزش می دهیم که نان لواش است این نان هایی که آماده می کنیم طعم و مزه خوبی به غذا می دهد اکنون رسپی این غذا را بخوانید

    مواد لازم:

    گوشت گردن 600 گرم

    پیاز 2 عدد

    فلفل قرمز 2 عدد

    فلفل سبز 2 عدد

    گوجه فرنگی 2 عدد

    روغن زیتون- پاپریکا- آویشن

    برای درست کردن لواش:

    آرد 4.5 لیوان

    مایه خمیر نصف پاکت

    نمک و آب

    191a1d6023d336469145fd915b860c7c.jpg

    طرز تهیه :

    برای درست کردن خمیر در کاسه آرد را ریخته وسطش را باز کرده در وسط مایه خمیر را گذاشته رویش آب ولرم می ریزیم و با دست خمیر مایه را له میکنیم تا خوب باز شود و خوب ورز داده تا خمیری بدست آید که بدست نچسبد خمیر را چونه گیری می کنیم در روی میز کار آرد می پاشیم و با وردنه نازک باز میکنیم وروی اجاق لواشها را می پزیم برای پختن لواشها در یک تابه تفلون بدون اینکه چرب کنیم نان هارا می پزیم . چون خیلی زود می پزد کنارش می ایستیم . گوشت ها را مکعبی خرد می کنیم . پیاز هارا خرد می کنیم. فلفل ها و گوجه فرنگی ها را را مکعبی خرد می کنیم. در تابه روغن زیتون ریخته گوشت را تفت داده وقتی آبش را کشید پیازها را می ریزیم سپس فلفل ها و در آخر گوجه فرنگی هار ا می ریزیم و می گذاریم بپزد نمک و پاپریکا و آویشن را می ریزیم لواش هار ا روی میز کار گذاشته رویش کره می مالیم سپس مخلوط گوشت را گذاشته و رول می کنیم

    4f940c8129df1746f212c9141b32927f.jpg