اسفناج و قارچ در خمیر یوفکا

شروع موضوع توسط Nazanin ‏7/10/15 در انجمن غدا های رژیمی

  1. Nazanin

    Nazanin Moderator عضو کادر مدیریت

    ارسال ها:
    16,244
    تشکر شده:
    60
    امتیاز دستاورد:
    38
    ed45abf815a87331d3efce82a25950e7.jpg

    گوجه فرنگی و بادمجان هر چقدر هم به هم بیایند اسفناج و قارچ هم به همکان اندازه به هم میآیند مخصوصا این دو تا در پیراشکی هم خوشمزه می شوند. ابن پیراشکی مثل پنبه نرم است

    مواد لازم:

    یوفکا 3 عدد

    روغن زیتون 1 استکان ( روغن مایع هم می شود)

    اسفناج 300 گرم

    قارچ 200 گرم

    پیاز 1 عدد

    نمک و فلفل و پاپریکا

    رویه:

    زرده تخم مرغ

    ماست 2 قاشق

    روغن زیتون 3-4 قاشق

    توجه : می توانید مواد داخلی را بسته به میلتان تغییر دهید.

    طرز تهیه :

    اسفناج ها را در آب کم می پزیم.پیاز را خرد می کنیم و مقداری از آن را با روغن زیتون تفت می دهیم رویش قارچ ریز خرد شده را می ریزیم وقتی قارچ ها آبش را کشید اسفناج و تمک و ادویه جات دلخواه را می ریزیم و از حرارت برمی داریم روی یوفکا ریخته رویش با برس روغن زیتون می ریزیم و رول میکنیم در سینی فر مثل پیراشکی گل قرار می دهیم بقیه یوفکاها را هم به همین شکل درست می کنیم رویش زرده تخم مرغ , ماست و روغن ریخته و در فر 175 درجه قرا رمی دهیم تا رویش طلایی شود