دلمه قارچ با مرغ

شروع موضوع توسط Nazanin ‏29/6/15 در انجمن آشپزی

  1. Nazanin

    Nazanin Moderator عضو کادر مدیریت

    ارسال ها:
    16,244
    تشکر شده:
    60
    امتیاز دستاورد:
    38
    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo826.jpg





    مواد لازم :



    قارچ

    نيم كيلوگرم

    سينه مرغ

    يك عدد

    پنير موتزارلا

    200 گرم

    پياز

    يك عدد

    فلفل دلمه‌اي

    يك عدد

    روغن‌زيتون

    دو قاشق غذاخوري

    سس گوجه‌فرنگي

    دو قاشق غذاخوري

    زردچوبه، نمك و فلفل

    به ميزان لازم





    موادلازم براي سس سفيد :



    آرد

    سه قاشق غذاخوري

    شیر

    يك پيمانه

    کره

    50 گرم





    طرز تهيه :



    آشپزی-سينه مرغ را ريز خرد كنيد و با روغن‌زيتون و پياز خردشده تفت دهيد تا رنگش سفيد شود و بعد زردچوبه، نمك و فلفل را به آن بيفزاييد و در تابه را ببنديد تا مرغ و پياز با آب خودشان بخارپز شوند. بعد از دو دقيقه فلفل دلمه‌اي خردشده را اضافه كنيد و تفت دهيد و در پايان، سس گوجه‌فرنگي را بيفزاييد و اجازه دهيد دو تا سه دقيقه روي حرارت بماند تا مواد رنگ بگيرد. پايه‌هاي قارچ را جدا كنيد و قسمت‌هاي سياه داخل كلاهك قارچ را بتراشيد.آنگاه آرد سفيد را در كره تفت دهيد و كم‌كم شير را بيفزاييد و هم بزنيد تا گلوله نشود و يك مايع صاف به دست آيد و بگذاريد كمي خنك شود. درون قارچ‌ها را با مرغ پر كنيد و كمي پنير موتزارلا رنده شده بريزيد و قارچ‌ها را در سيني فر به طور وارونه بچينيد و روي قارچ‌ها سس سفيد بريزيد و درون فر 180 درجه سانتي‌گراد قرار دهيد و به مدت 10 دقيقه در فر بگذاريد.