دسر دو طبقه را در کاسه های بستنی خوری درست کنید این دسر مناسب فصل تابستان است چون الان در فصلی هستیم که هلو به وفور در دسترس است مواد لازم: شیر 1 لیتر شکر 1 لیوان خامه 1 استکان آرد 1 قاشق سرپر نشاسته 1 قاشق سرپر آرد برنج 1 قاشق سرپر وانیل 1 پاکت رویه: هلوی زعفرانی 4 عدد شکر 1 استکان چوب دارچین 1 عدد کرم شانتی 1 پاکت طرز تهیه : در یک قابلمه شیر را بریزید سپس شکر, آرد نشاسته, آرد برنج و وانیل را می ریزیم و با همزن دستی هم میزنیم تا در حرارت پخته شود و به قوام بیاید وقتی جوشید از حرارت برداشته و خامه را می ریزیم و هم میزنیم سپس در داخل لیوان های دسر می ریزیم. پوست هلوها را گرفته و خرد می کنیم و در قابلمه می ریزیم شکر را ریخته در آخر چوب دارچین را می ریزیم و هلوها را پوره می کنیم و می گذاریم سرد شود وقتی کامل سرد شد رویش کرم شانتی می ریزیم