شیرینی نشاسته و فندق

شروع موضوع توسط Nazanin ‏7/10/15 در انجمن شیرینی پزی

  1. Nazanin

    Nazanin Moderator عضو کادر مدیریت

    ارسال ها:
    16,244
    تشکر شده:
    60
    امتیاز دستاورد:
    38
    d91f92f3a64b1bb4a2a8a1d9184e6360.jpg این شیرینی سالم برای عصرانه بسیار مناسب است و مواد موجود در آن سالم است بجای شیرینی های قنادی این شیرینی را در منزل درست کره و در کنار خانواده میل کنید

    مواد لازم:

    کره 125 نرم شده

    روغن مایع 1 استکان

    تخم مرغ 2 عدد ( یکی از سفیده ها برای روی شیرینی)

    پودر قند 1لیوان

    نشاسته گندم 1 لیوان

    بکینگ پودر نصف پاکت

    وانیل نصف پاکت

    آرد 2.5-3 لیوان

    رویه:

    فندق نیم کوب شده

    a3f230e68a9c610e787493f6aa94d3c9.jpg

    f5763661756d67084ef1f3b067a38855.jpg

    225335590a4ea35d84131dc4fa6720a3.jpg

    5f771460d3c808dd5eaa7b76be64fb43.jpg



    f7db1a7c33c357a59c7fedd8d83b2a39.jpg

    طرز تهیه :

    در یک کاسه کره , تخم مرغ ها, روغن مایع, پودر قند, نشاسته, بکینگ پودر ووانیل را ریخته مخلوط میک نیم. سپس ارد را کم کم می ریزیم خوب ورز داده تا خمیر بدست نچسبد. در یک ظرف دیگر فندق نیم کوب شده و 1 عدد سفیده تخم مرغ را با اهم مخلوط می کنیم. از خمیر به اندازه گردو برداشته و در دست گرد می کنیم اول در یک طرف سفیده تخم مرغ مالیده و سپس رویش فندق می ریزیم در سینی فر کاغذ روغنی انداخته شده می چینیم درفر 170 درجه از قبل گرم شده بمدت 20-25 دقیقه قرار می دهیم تا بپزد

    a26b08e8139bd223adcac8beb2a0bd58.jpg