استیک شترمرغ با سیر و جعفری

شروع موضوع توسط Nazanin ‏29/6/15 در انجمن آشپزی

  1. Nazanin

    Nazanin Moderator عضو کادر مدیریت

    ارسال ها:
    16,244
    تشکر شده:
    60
    امتیاز دستاورد:
    38
    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo807.jpg



    استیک شترمرغ با سیر و جعفری



    مواد لازم :



    گوشت ران شترمرغ يا فيله ورقه‌شده

    150 گرم

    فلفل سياه

    نصف قاشق چايخوري

    پودر سير

    1/3 قاشق چايخوري

    پودر زنجبيل

    نصف پيمانه

    جعفري خردشده

    نصف پيمانه

    سير

    دو حبه

    روغن‌زيتون

    سه قاشق غذاخوري

    نمک

    به ميزان لازم







    طرز تهيه :



    آشپزی-گوشت را ورقه كرده و ما‌‌‌ بين دو كيسه فريزر با بيفتك‌كوب مي‌كوبيم تا نازك شود. سير را كوبيده و يا ريز كرده به همراه جعفري خردشده، پودرزنجبيل، فلفل سياه، پودر سير و روغن‌زيتون خوب مخلوط مي‌كنيم. مخلوط را در ظرف مسطحي ريخته و گوشت ورقه‌شده را در اين سس مي‌خوابانيم به طوري که هر دو طرف گوشت آغشته به سس است روي گوشت را با سلفون مي‌پوشانيم و به مدت هفت تا هشت ساعت در يخچال نگهداري مي‌كنيم. نمك را به هر دو طرف گوشت مي‌پاشيم. تابه چدني را كمي چرب كرده و با حرارت زياد استيك را سرخ مي‌كنيم.