حتما وقتی خمیر این نان را درست می کنید پیش خود می گوئید گردو را آخر از همه بعد از مخلوط کردن بریزیم که له نشود ولی این کار را نکنید مواد خمیر را که به ترتیب می ریزید گردو را هم در جا خود بریزید و مطمئن شوید که هرگز له نمی شود. این نان امگا 3 دارد پس بهتر است آن را در صبحانه خود بگنجانید مواد لازم: آرد 5 لیوان شیر 1 لیوان روغن زیتون نصف استکان گردو 1 کاسه مایه خمیر نصف پاکت نمک و آب رویه: زرده تخم مرغ 1 عدد طرز تهیه : در کاسه آرد ریخته سپس نمک را هم اضافه می کنیم وسط آن را گودال کرده و مایه خمیر را در آنجا قرار می دهیم روی مایه خمیر شیر و روغن زیتون را می ریزیم مایه خمیر را حل میکنیم و گردو را درشت خرد کرده و می ریزیم آب ولرم را به اندازه لازم می ریزیم و مایه خمیر را حل می کنیم از وسط شروع به هم زدن می کنیم تا به کناره ها برسیم از خمیر تکه هایی برداشته و روی میز کار گرد می کنیم روی سینس فر کاغذ روغنی انداخته و می چینیم رویش زرده تخم مرغ می مالیم می گذاریم استراحت کند سپس در فر 180 درجه از قبل گرم شده قرار میدهیم