چگونه از آلوی سیاه تارت درست کنیم؟

شروع موضوع توسط Nazanin ‏7/10/15 در انجمن شیرینی پزی

  1. Nazanin

    Nazanin Moderator عضو کادر مدیریت

    ارسال ها:
    16,244
    تشکر شده:
    60
    امتیاز دستاورد:
    38
    3a528c2bf6dd0d5e5aac62bc7140e71a.jpg

    در خمیر این تارت از پودر فندق استفاده شده است در صورت تمایل می توانید بجای پودر فندق از پودر گردو هم استفاده کنید ولی در این صورت رنگ خمیر تیره تر می شود

    مواد لازم:

    آرد 3 لیوان

    پودر فندق 1 لیوان

    تخم مرغ 1 عدد

    کره 150 گرم

    وانیل 1پاکت

    بکینگ پودر 1 پاکت

    آب نصف استکان

    رویهک

    آلوی سیاه 1 کاسه

    پودر قند

    3a116f4c44249b87859f1fb7e26a0813.jpg

    طرز تهیه:

    در کاسه آرد را ریخته رویش شکر, پودر فندق, وانیل و بکینگ پودر ریخته هم میزنیم در وسط آرد تخم مرغ و کره نرم شده می ریزیم و آب را می ریزیم مواد وسطی را مخلوط میکنیم در ظرف چرب شده ریخته با دست خوب فشار می دهیم تا خمیر در همه جای ظرف یکنواخت باشد. آلوها را نصف میکنیم و هسته های آنرا در آوردیم و برش می دهیم و روی خمیر می چینیم در فر 180 درجه از قبل گرم شده می پزیم وقتی پخت و کمی ولرم شد رویش پودر قند و دارچین می پاشیم