اک مک ایتالیایی

شروع موضوع توسط Nazanin ‏7/10/15 در انجمن شیرینی پزی

  1. Nazanin

    Nazanin Moderator عضو کادر مدیریت

    ارسال ها:
    16,244
    تشکر شده:
    60
    امتیاز دستاورد:
    38
    516a7ed7c57891dcc554890d4f73accb.jpg

    با استفاده از برخی شیوه ها و تغییر اصول در آشپزس می توانید به آسانی یک اک مک ایتالیایی را در خانه درست کنید

    مواد لازم:

    ارد 500 گرم

    آب 250 میلی لیتر

    نمک 10 گرم

    مایه خمیر 10 گرم

    روغن زیتون 100 میلی لیتر

    شکر 5 گرم

    رویه:

    روغن زیتون 100 میلی لیتر

    آویشن و ریحان 1 قاشق

    فلفل 1 قاشق

    سیر 5-6 حبه

    40ed236c9d335bc11a19b8288e400f69.jpg



    0728c90f7d846eaa37b6c9c1e8f846a7.jpg

    bb9bee380cfe8b725f15ff8f34413c48.jpg

    88f64906f969e794c1b0766a5cb084dd.jpg

    5e54ed1a47ccb181f528e7944f72f780.jpg

    7ba3cb41612f7abb80e788d50dccc90a.jpg

    40c1ecd7a6d815b229f245919b8e73e0.jpg

    8d7e03bdd26bc52988d16a834ed303a7.jpg



    طرزتهیه:

    در یک کاسه آرد را ریخته رویش نمک و شکر ریخته و خوب مخلوط میکنیم از طرف دیگر آب ولرم و مایه خمیر ریخته خوب مخلوط میکنیم سپس در مخلوط آرد مخلوط خمیر مایه را می ریزیم و هم میزنیم سپس 50-60 دقیقه استراحت می دهیم. خمیر را با وردنه با قطر متوسط باز می کنیم سپس در سینی فر قرار داده و با انگشتان فشار می دهیم. در یک کاسه سیر خرد شده ریخته وروغن زیتون و آویشن و فلفل سیاه می ریزیم و خوب هم میزنیم این مخلوط را روی نان می ریزیم در فر 180 درجه از قبل گرم شده قرار می دهیم 20 دقیقه می پزیم ازفر در آورده رویش دوباره مخلوط روغن زیتون می ریزیم سپس برش داده و گرم سرو می کنیم سپس بسته به سلیقه ازگوجه فرنگی خشک, حلقه های پیاز, حلقه های زیتون و پنیر پارمیزان رنده شده ریخته و گرم سرو میکنیم.

    40e6e51c8e3c96fda17a2dbf4c20a1c8.jpg

    5564f7cbcd42408a0fbc77a67148a803.jpg

    d6d9469f0af5c7b93b8e17a92225b51d.jpg

    52b7c0931581742c651571924f1c8633.jpg

    4acd34b0b2ee0a7b989edf6b0bf36c00.jpg