اک مک زیتون

شروع موضوع توسط Nazanin ‏7/10/15 در انجمن شیرینی پزی

  1. Nazanin

    Nazanin Moderator عضو کادر مدیریت

    ارسال ها:
    16,244
    تشکر شده:
    60
    امتیاز دستاورد:
    38
    1be47a2cdc5ba2867ce6e68da4aec4a3.jpg

    در آشپزی و شیرینی پزی برای بهتر شدن کیفیت آن باید وقت و زمان بیشتری را اختصاص دهید تا ککیفیت کار بهتر شود این مواد لازم در همه خانه ها در دسترس است پس می توانید آن را در منزل درست کنید هم آسان و هم بهداشتی است

    مواد لازم:

    شیر ولرم 1 استکان

    اب ولرم 1 استکان

    روغن زیتون 1 استکان

    شکر 1 قاشق

    سفیده تخم مرغ 1 عدد

    مایه خمیر 1 پاکت

    آرد 3 لیوان

    زیتون خرد شده نصف لیوان

    رویه:

    زرده تخم مرغ 1 عدد

    سیاه دانه

    bba3dc5f227e5a368ed11eced60dab3f.jpg

    0f587ad5e731893670d1dcdd0c3b1d42.jpg

    7697735bd89653c808730e17a5e81323.jpg

    5d213ba78e3230db21ed29e884035fd8.jpg

    61be7355b5a2e5dd214065f55e2d84ba.jpg

    [​IMG]

    49984af594b860fffda4a15029cb6bab.jpg



    d1204aa2b012b4a1455414f85ae5480d.jpg

    a2fe6c25074721be101bb4804ae29f66.jpg

    طرزتهیه:

    در یک کاسه آب ولرم و شیر را ریخته رویش مایه خمیر می ریزیم سپس روغن زیتون, سفیده تخم مرغ؛ نمک و شکر را ریخته دوباره هم میزنیم . کم کم آرد را می ریزیم ورز داده تا خمیری بدست آید که بدست نچسبد ولی نرم باشد حالا زیتون های خرد شده را می ریزیم و دوباره خیلی ملایم هم میزنیم در قالب کیک مستطیلی چرب شده و آرد پاشی شده می ریزیم رویش زرده تخم مرغ مالیده و سیاه دانه ها را می ریزیم در فر 150-160 درجه از قبل گرم شده می پزیم

    b4d27ca7c8e8fc834058685335bc33f6.jpg

    1b25d6db6ab03494746e2306836f9568.jpg

    dd08b055b3600b526d4ab5b39d291957.jpg