بقچه پنیری شکم پاره

شروع موضوع توسط Nazanin ‏7/10/15 در انجمن شیرینی پزی

  1. Nazanin

    Nazanin Moderator عضو کادر مدیریت

    ارسال ها:
    16,244
    تشکر شده:
    60
    امتیاز دستاورد:
    38
    68f2c218ecd6c0fe7dd93f1a13439123.jpg اگر مایلید شیوه درست کردن بقچه پنیر و جعفری را یاد بگیرید بهتر است در ادامه مطلب خمیر آن را یادگرفته و سپس به شکل تصویری شیوه بستن خمیر را ببینید

    مواد لازم:

    شیر ولرم نصف لیوان

    آب ولرم نصف لیوان

    روغن مایع نصف لیوان

    تخم مرغ 1 عدد( زرده برای رویش)

    نمک 2 قاشق چای

    شکر 3 قاشق

    مایه خمیر نصف پاکت

    آرد 3.5-4 لیوان

    مواد داخلی:

    پنیر سفید 150 گرم

    جعفری دو دسته

    رویه:

    زرده تخم مرغ

    a919d7591e8f3aedcf1b04ef56a05868.jpg

    787ab6a3418b0192f45c5a0d340603ef.jpg

    2cf7f3236ef7beafe49893522dc6bed9.jpg

    e0ffdd9ff1cd41c8c87fe6ffbdfaabec.jpg

    afcee6b427352e39a34ebca9fc7a4d3a.jpg

    2f6320b690a9fcade255e8046ca008cf.jpg



    طرزتهیه :



    دریک کاسه نصف لیوان شیر ولرم می ریزیم رویش مایه خمیر ریخته خوب مخلوط میکنیم تا مایه خمیر حل شود سپس آب ولرم, روغن مایع , سفیده تخم مرغ , نمک و شکر را می ریزیم دوباره مخلوط میکنیم سپس آرد را کم کم می ریزیم و هم میزنیم تا به دست نچسبد و یک ساعت استراحت می دهیم . در یک ظرف دیگر پنیر سفید را رنده کرده و جعفری ریز شده را می ریزیم و مخلوط میکنیم سپس از خمیر به اندازه یک گردو برداشته و با وردنه باز میکنیم مثل تصاویر دو طرف خمیر را برش داده و در وسط پنیر و جعفری را قرار داده و محل های بریده را می بندیم

    در سینی فر کاغذ روغنی انداخته و در آن می چینیم دوباره 15-20 دقیقه استراحت می دهیم سپس رویش زرده تخم مرغ مالیده و در فر 180 درجه از قبل گرم شده قرار می دهیم گرم سرو میکنیم

    e144ab5290b3590dd94c2896c23dfc8a.jpg

    57b0413fedd358a39f1aa59d588b1236.jpg

    6c946c57dd903a82b4782a84c1f3e858.jpg

    dc1854f75a2daf75c4e876bff41dc797.jpg



    8406a3c7e8f26a9a98e2e5cc66c4c3fe.jpg

    b59f253a7a9fe22d094041714f27bae7.jpg

    7d72ef9fc5675bf31f2fc49d5e19157f.jpg