آموزش تصویری پیش غذای مخصوص ترکیه

شروع موضوع توسط Nazanin ‏7/10/15 در انجمن شیرینی پزی

  1. Nazanin

    Nazanin Moderator عضو کادر مدیریت

    ارسال ها:
    16,244
    تشکر شده:
    60
    امتیاز دستاورد:
    38
    649fc230b858d90705c42c589565f468.jpg

    اسم این پیش غذای مخصوص ترکیه کیسیر است که در آن کشور طرفداران زیادی دارد و مواد اصلی آن بلغور است اکنون برای درست کردن آن آموزش تصویری آن را ببینید

    مواد لازم:

    بلغور ریز 2 استکان

    پیاز کوچک 1 عدد

    سیر 3 حبه

    روغن زیتون 2 قاشق

    آب ولرم 8 قاشق

    رب 3 قاشق

    گوجه فرنگی متوسط 1 عدد

    خیار متوسط 1 عدد

    جعفری مقداری

    رب انار 1 قاشق

    آب لیموی تازه نصف عدد

    نمک 1 قاشق چای

    فلفل سیاه و پاپریکا و آویشن

    23118175b0722f451dd6b75b4e2f4a3b.jpg

    54b1891c6a2bc46db30569b872bb51a6.jpg

    4c91eb945bf72cad37849c05243b65e6.jpg

    eaa2f6b5e9a20f36ef20794c4d63e6d6.jpg





    طرز تهیه :

    در یک کاسه بلغور را ریخته رویش آب ولرم می ریزیم 10 دقیقه بماند. سپس روی بلغور پیاز خرد شده, سیر رنده شده و رب ریخته و با دست خوب ورز می دهیم. در یک ظرف گوجه فرنگی و خیار مکعبی خرد شده جعفری تقریبا 3 مشت ریز خرد شده را می ریزیم روی بلغور گوجه فرنگی و خیار ریخته مخلوط میکنیم سپس نمک و آب لیمو ریخته و رب انار و روغن زیتون , فلفل سیاه و پاپریکا ریخته خوب هم میزنیم . در ظرف کشیده رویش را با خیارشور, برشهای لیموترش تزیین می کنیم

    dfec28447b0823b3ea8627bf56bc3f8a.jpg



    232e55a4a8869b95af1ad1cebfe0cb1b.jpg


    bb926a6c3014036c529407c9ba6dca1f.jpg