اسم این پیش غذای مخصوص ترکیه کیسیر است که در آن کشور طرفداران زیادی دارد و مواد اصلی آن بلغور است اکنون برای درست کردن آن آموزش تصویری آن را ببینید مواد لازم: بلغور ریز 2 استکان پیاز کوچک 1 عدد سیر 3 حبه روغن زیتون 2 قاشق آب ولرم 8 قاشق رب 3 قاشق گوجه فرنگی متوسط 1 عدد خیار متوسط 1 عدد جعفری مقداری رب انار 1 قاشق آب لیموی تازه نصف عدد نمک 1 قاشق چای فلفل سیاه و پاپریکا و آویشن طرز تهیه : در یک کاسه بلغور را ریخته رویش آب ولرم می ریزیم 10 دقیقه بماند. سپس روی بلغور پیاز خرد شده, سیر رنده شده و رب ریخته و با دست خوب ورز می دهیم. در یک ظرف گوجه فرنگی و خیار مکعبی خرد شده جعفری تقریبا 3 مشت ریز خرد شده را می ریزیم روی بلغور گوجه فرنگی و خیار ریخته مخلوط میکنیم سپس نمک و آب لیمو ریخته و رب انار و روغن زیتون , فلفل سیاه و پاپریکا ریخته خوب هم میزنیم . در ظرف کشیده رویش را با خیارشور, برشهای لیموترش تزیین می کنیم