با این مقدار 15 عدد پیده بدست می آید همانطوریکه در تصویری می بینید با کنار هم چیدن این مینی پیده ها شکل گل درست می شود که نمای بسیار زیبایی بخود گرفته است اکنون خمیر پیده و طرز تهیه آن را می خوانیم شیر ولرم 1 لیوان ماست 1 استکان روغن مایع 1 استکان تخم مرغ 1 عدد مایه خمیر 1 قاشق مربا شکر 1 قاشق نمک 1 قاشق مربای سرخالی آرد 4.5 لیوان مواد داخلی: گوشت چرخ شده 150 گرم پیاز 2 عدد فلفل سبز 3 عدد گوجه فرنگی 2 عدد رب 1 قاشق روغن مایع 2 قاشق نمک 1 قاشق مربا پاپریکا – فلفل سیاه-آویشن رویه: تخم مرغ 1 عدد طرز تهیه : در یک کاسه همه مواد خمیر را بجز آرد ریخته و هم زده و آرد را کم کم می ریزیم تا خمیری شود که بدست نچسبد روی خمیر را پوشانده 1-2 ساعت استراحت کند. پیازها و فلفل ها را در ربوت ریخته تا خرد شود و پوست گوجه فرنگی ها را گرفته و ریز خرد می کنیم و روی پیازها می ریزیم .رب, روغن مایع و ادویه جات را ریخته و خوب مخلوط میکنیم از خمیر به اندازه یک نارنگی برداشته و چونه گیری میکنیم داخلش از مواد گوشتی ریخته و لبه های آن دو را به هم فشار می دهیم در سینی فر چیده تخم مرغ ها رادریک کاسه هم میزنیم و کناره های پیده می زنیم در فر 180 درجه از قبل گرم شده قرار می دهیم تا رویش طلایی شود و گرم سرو میکنیم