پیراشکی تاتار

شروع موضوع توسط Nazanin ‏7/10/15 در انجمن غدا های رژیمی

  1. Nazanin

    Nazanin Moderator عضو کادر مدیریت

    ارسال ها:
    16,244
    تشکر شده:
    60
    امتیاز دستاورد:
    38
    d53e287f5665b5d4043efbecd8bae93e.jpg



    این خمیر در آب جوش و نمک پخته می شود و خمیر متفاوتی است ابتدا طریقه درست کردن خمیر را یاد می گیریم سپس مواد رویی آن را درست می کنیم

    مواد لازم:

    آرد نیم کیلو

    آب ولرم 1.5 استکان

    نمک 1 قاشق چای

    تخم مرغ 2 عدد

    رویه:

    گوشت چرخ شده 500 گرم

    رب 1 قاشق

    کره 2 قاشق

    نمک

    پاپریکا 1 قاشق مربا

    نعناع 1 قاشق مربا

    ماست 2 لیوان

    آب نصف لیوان

    سیر 3 حبه

    29206951ab5261c980e1f67b1f3b3503.jpg

    b226e859fea1c9a8ff8e96e16364624b.jpg



    98e896125d4ced71cec3eb75870113b7.jpg

    bfdda2bf8921d8566c8e06328c65f078.jpg



    171405fd664a6928501925db1c0b57ce.jpg

    113b3bebfc78a85ff635c40b6be87698.jpg



    0b61ec7d7239e8549ec3e7b6ed2a508d.jpg

    طرز تهیه :

    در یک کاسه آرد ریخته سپس وسط آن را باز کرده و تخم مرع و نمک و آب را می ریزیم هم زده تا خمیری بدست آید که به دست نچسبد خمیر را به 6 قسمت مساوی تقسیم کرده در قابلمه آب جوشانده خمیر ها را دانه دانه با وردنه هایی که خیلی نازک است باز کرده وقتی باز می کنیم دیگر وردنه را از خمیر در نمیاوریم و برش می دهیم ( به شکل مربع های کوچک). در آبی که جوش آمده نصف قاشق مربا نمک می ریزیم و خمیرهای بریده شده را در اب جوش می ریزیم یکی دو جوش که بزند از حرارت برمی داریم زیاد نمی جوشانیم سپس به آب سرد می گیریم. سیر خرد شده , آب, ماست ,نمک را ریخته هم میزنیم . در یک تابه کره ریخته رب ریخته وقتی تفت دادیم رویش گوشت چرخ شده , پاپریکا, نمک و نعناع می ریزیم سپس وقتی خمیر کاملا آبش رفت در یک سینی گذاشته و ماست سیردار را می ریزیم سپس در ظرف مورد نظر ریخته رویش از گوشت چرخ شده می ریزم

    d550ea49bb18d37869cb6dac3582551d.jpg

    a40e8a145890d120fdb6959e1a5bf9f4.jpg



    ff1cea65bd0140af9d2806958e26f434.jpg



    1df327874d8293fcd8c0d7bea94c2786.jpg

    c3d9c041e86c1c59c5719555d63ef14d.jpg