رسپی آموزش ما مخلوطی از بلغور و بادمجان قارچ است همانگونه که اطلاع داریم قارچ جزو موادی است که سرشار از پروتئین است مواد لازم : بلغور 2 لیوان بادمجان 1 عدد متوسط قارچ 6 عدد پیاز متوسط 1عدد سس فلفل 1 قاشق مربا روغن مایع 10 قاشق نمک 1 قاشق مربا فلفل سیاه 1قاشق چای سرخالی آویشن 1 قاشق چای سرخالی طرزتهیه : بادمجانها را خرد کرده و نیم ساعت در آب نمک قرار می دهیم . در یک قابلمه روغن مایعه ریخته تا گرم شود و بادمجانهای شسته و خشک شده را می ریزیم و 4 دقیقه تفت می دهیم سپس پیازهای ریز خرد شده را می ریزیم و به تفت دادن ادامه می دهیم سپس رب می ریزیم سپس قارچها را ریخته به مدت 2 دقیقه تفت می دهیم بلغور ها را شسته و هم می زنیم در آخر ادویه جات را می ریزیم . سپس 2.5 لیوان آب جوش را می ریزیم تا برنج ها بپزد در حرارت کم گذاشته تا آبش را بکشد سپس از حرارت برداشته و 10 دقیقه بعد سرو می کنیم