بلغور پلو با بادمجان و قارچ

شروع موضوع توسط Nazanin ‏7/10/15 در انجمن غدا های رژیمی

  1. Nazanin

    Nazanin Moderator عضو کادر مدیریت

    ارسال ها:
    16,244
    تشکر شده:
    60
    امتیاز دستاورد:
    38
    4aecdae1fe14569ac0c2250a3ad3e588.jpg رسپی آموزش ما مخلوطی از بلغور و بادمجان قارچ است همانگونه که اطلاع داریم قارچ جزو موادی است که سرشار از پروتئین است

    مواد لازم :

    بلغور 2 لیوان

    بادمجان 1 عدد متوسط

    قارچ 6 عدد

    پیاز متوسط 1عدد

    سس فلفل 1 قاشق مربا

    روغن مایع 10 قاشق

    نمک 1 قاشق مربا

    فلفل سیاه 1قاشق چای سرخالی

    آویشن 1 قاشق چای سرخالی

    طرزتهیه :

    بادمجانها را خرد کرده و نیم ساعت در آب نمک قرار می دهیم . در یک قابلمه روغن مایعه ریخته تا گرم شود و بادمجانهای شسته و خشک شده را می ریزیم و 4 دقیقه تفت می دهیم سپس پیازهای ریز خرد شده را می ریزیم و به تفت دادن ادامه می دهیم سپس رب می ریزیم سپس قارچها را ریخته به مدت 2 دقیقه تفت می دهیم بلغور ها را شسته و هم می زنیم در آخر ادویه جات را می ریزیم . سپس 2.5 لیوان آب جوش را می ریزیم تا برنج ها بپزد در حرارت کم گذاشته تا آبش را بکشد سپس از حرارت برداشته و 10 دقیقه بعد سرو می کنیم