برای درست کردن این غذا اول نان می پزیم به این ترتیب که خودمان در داخل فر نان درست می کنیم سپس داخلش را در آورده و از مواد داخلی که اسفناج دارد و بسیار مغذی است مواد اسفناج دار را تویش قرار می دهیم بسیار غذای لذیذی است مواد لازم: آرد 4 لیوان مایه خمیر نصف پاکت شیر 1 لیوان روغن مایع نصف استکان نمک و آب مواد داخلی: اسفناج یک دسته گوشت چرخ کرده 200 گرم پیاز 2 عدد گوجه فرنگی 2 عدد تخم مرغ 6 عدد روغن مایه نمک و فلفل طرز تهیه : در ظرفی آرد را ریخته و وسطش را گود کرده روی آرد نمک می ریزیم و مایه خمیر را در وسط می ریزیم روی خمیر مایه شیر و روغن مایع می ریزیم و خیلی کم آب ولرم اضافه می کنیم و از قسمت وسط هم زده تا مایه خمیر خوب حل شود سپس خوب هم میزنیم و گاها آب ولرم می ریزیم تا خمیری شود که بدست نچسبد خمیر را به 6 قسمت تقسیم کرده و چونه گیری می کنیم در سینی فر چرب شده خمیرها را چیده رویش کنجد و سیاه دانه ریخته و روی آن را با کاغذ محافظ می پوشانیم و می گذاریم استراحت کند سپس در فر 180 درجه از قبل گرم شده قرار می دهیم درست کردن مواد داخلی : در تابه خیلی کم روغن مایه ریخته و پیازهای خرد شده را ریخته سپس گوشت چرخ شده را می ریزیم و هر دو را با هم تفت می دهیم سپس کره را ریخته و گوجه فرنگی هار ا مکعبی خرد می کنیم تا تفت داده شوند نمک و فلفل را هم می ریزیم سپس اسفناج ها را می ریزیم وقتی خوب تفت داده شدند از حرارت برداشته و می گذاریم سرد شود. نان های پخته را از فر در آورده و می گذاریم ولرم شود سپس درب های آن ها را بریده و می گذاریم کامل سرد شوند سپس داخل نانها را خالی کرده ازمواد داخلی ریخته دوباره در سینی فر گذاشته سپس برای هر کدام 1 عدد تخم مرغ اضافه کرده دوباره در فر 180 درجه قرار داده تا تخم مرغ بپزد